Den dopravy zdarma až do 15.11.2017. Využijete ho?

Od dnešního dne lze využít Dny dopravy zdarma, které pořádá největší český srovnávač zboží a dá se říct, že tak opravdu odstartovalo předvánoční nakupování. Dopravu zdarma můžete využít až do 15.11.2017.

Na Heureka.cz najdete označené eshopy, které se do akce Den dopravy zapojily. Pokud si vyhledáte produkt, tak eshop, který na něj má dopravu zdarma, je označen symbolem "Doprava zdarma". Do této akce se zapojilo více než 1500 eshopů!

Celá akce probíhá od 12.11.2017 12:00 hodin do 15.11.2017 23:59 hodin a vztahuje se na všechny produkty, které jsou dražší než 300Kč. Podmínkou pořadatele je, aby produkty nebyly před akcí uměle zdražené.

Celou akci pochopitelně nemusíte využít jen na akční kamery, ale týká se to také jich. Vybrat si můžete i z našeho seznamu Full HD akčních kamer a 4K akčních kamer na Vánoce 2017!

Aktuality

Neomezené úložiště pro Vaše fotky

Společnost Google spustila službu Fotky Google a nabízí neomezené úložiště pro Vaše fotky. Služba je určená jak pro mobilní zařízení, tak i pro počítače.

 

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde