Niceboy Vega 4K Pro: kamera s nativním 4K rozlišením

Vypadá to, že se na český trh chystá outdoorová kamera s nativním UltraHD rozlišením, senzorem Sony a velmi příznivou cenou.

Nedávno jsme měli v testu kameru Niceboy Vega 4K (recenzi najdete zde). Teď to vypadá, že se portfolio značky Niceboy rozroste o další kameru. Podle informací by nová kamera Niceboy Vega 4K Pro měla umět natáčet videa v nativním UltraHD rozlišení a chce se tak zařadit do nejvyššího segmentu outdoorových kamer jako je GoPro Hero Black Edition.
 
Únik hovoří o procesoru Ambarella a senzoru Sony IMX 206 (stejný senzor bude mít např. kamera SJCAM M20). Díky této kombinaci kamera bude schopná natáčet nativní 4K video s 30fps. Zajímavá je také informace o 2K videu s 60fps a hlavně Full HD videu, které bude schopné pořizovat až se 100 snímky za sekundu. To je skvělá zpráva pro všechny, které chtějí dělat slow motion (zpomalená) videa. HD rozlišení pak bude mít k dispozici dokonce 200fps.
 
Kamera bude mít 2“ displej, k mobilnímu telefonu ji bude možné připojit přes WiFi a nemělo by chybět ani dálkové ovládání přímo v balení kamery. Pouzdro dodávané ke kameře bude voděodolné až do hloubky 30 metrů.
 
A teď pozor. Podle informací by cena v ČR kamery Niceboy Vega 4K Pro měla být pod 6000Kč! Co na kameru říkáte? Napište do diskuze:
 

Aktuality

PhaseOne XF100: 100MPx Full frame fotoaparát

Kde až tohle skončí? Rekordman v počtu megapixelů Canon EOS 5DS byl překonán. A to hned dvojnásobně. Nová PhaseOne XF100 přináší totiž rozlišení 100MPx!

X9000: 4K akční kamera za 1500Kč?

  

Další levná čínská kamera, která na svém těle uvádí velký nápis 4K Ultra HD a láká na cenu do 1500Kč. Všechno má svá ale...

Karma - Dron od GoPro. Má šanci uspět?

O tom, že společnost známá svými outdoorovými kamerami chystá vlastní dron, se mluví už nějakou dobu. Nyní je jasné, že opravdu bude.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde