Chybí Vám displej u kamery Xiaomi Yi? Existuje řešení!

Na trhu se objevil displej pro kameru Xiaomi Yi Sports, který lze přidělat na zadní stranu kamery!

Kameru Xiaomi Yi Sports Camera jsme měli v recenzi. Jeden z vytýkaných nedostatků byla absence displeje. To se teď změnilo a ke kameře je možné dokoupit displej, který se připojí pomoci USB a HDMI konektorů na zadní stranu kamery. 

Xiaomi Yi Sports Camera lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Po připojení displeje ke kameře je nutné v aplikaci zapnout položku AV výstup a displej je okamžitě aktivní. Spolu s displejem je nutné zakoupit i nové voděodolné pouzdro, protože displej zabere více místa. To ovšem řeší prodejní sety, ve kterých můžete zakoupit jak displej, tak pouzdro a dokonce i náhradní baterii o velikosti 2400 mAh. Ta se na kameru nasazuje stejně jako displej a vy si tak můžete vybrat, jestli budete mít větší kapacitu baterie nebo displej.

Displej pro Xiaomi Yi Sports camera

Co říkáte na displej pro kameru Xiaomi Yi?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde