České ceny Xiaomi Mi Drone? S 4K kamerou za 15000 Kč

První český eshop zveřejnil cenu nového dronu od Xiaomi, jak ve variantě s Full HD, tak i s 4K kamerou. Cena je na české poměry celkem potěšující.

Dron od Xiaomi se bude prodávat ve dvou variantách (více zde) - s kamerou se 4K anebo Full HD rozlišením. Čínské ceny jsou stanoveny na 2999 CNY (11000Kč) za dražší variantu a 2499 CNY za dron s kamerou s nižším rozlišením.

Xiaomi Mi DronXiaomi Mi Drone

První eshop, který má nabídku Mi Drone od Xiaomi je Alza.cz a ceny nejsou tak vysoké, jak se předpokládalo. Xiaomi Mi Drone s Full HD kamerou je za 12999Kč (více zde) a Xiaomi Mi Drone s 4K kamerou je za 14999Kč (více zde).

Podívejte se na první videa z dronu od Xiaomi

Pochopitelně je otázka, co s cenami udělají další nabídky českých prodejců. Co na českou cenu Xiaomi Mi Drone říkáte?

 

Aktuality

Sony představilo novou DSLR Alpha A68

Nový foťák od Sony Alpha A68, který byl právě představen, si půjčuje senzor z nejvyššího mode A77 II, má 24MPx a 79 ostřících bodů.

Elephone 4K levná akční kamera

Maďarský výrobce mobilních telefonů Elephone se pouští do boje i s outdoorovými kamerami. Jejich první kamera by měla umět 4K video.

Eken H3: levná 4K kamera na sport

Nová kamera od Eken s označením H3 bude umět nahrávat videa až do rozlišení 4K. A měla by být velmi levná!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde