České ceny Xiaomi Mi Drone? S 4K kamerou za 15000 Kč

První český eshop zveřejnil cenu nového dronu od Xiaomi, jak ve variantě s Full HD, tak i s 4K kamerou. Cena je na české poměry celkem potěšující.

Dron od Xiaomi se bude prodávat ve dvou variantách (více zde) - s kamerou se 4K anebo Full HD rozlišením. Čínské ceny jsou stanoveny na 2999 CNY (11000Kč) za dražší variantu a 2499 CNY za dron s kamerou s nižším rozlišením.

Xiaomi Mi DronXiaomi Mi Drone

První eshop, který má nabídku Mi Drone od Xiaomi je Alza.cz a ceny nejsou tak vysoké, jak se předpokládalo. Xiaomi Mi Drone s Full HD kamerou je za 12999Kč (více zde) a Xiaomi Mi Drone s 4K kamerou je za 14999Kč (více zde).

Podívejte se na první videa z dronu od Xiaomi

Pochopitelně je otázka, co s cenami udělají další nabídky českých prodejců. Co na českou cenu Xiaomi Mi Drone říkáte?

 

Aktuality

SJCAM M20: nová mini kamera

Nová kamera od SJCAM s označením M20 bude disponovat 16Mpx senzorem od Sony, stabilizací pomocí gyroskopu a nabídne 2K rozlišení.

Objektivy Zeiss pro telefony iPhone

Společnost Zeiss představila nové objektiy, které jsou určeny pro mobilní telefony iPhone z řady 6. A můžete si pořídit makro, širokoúhlý nebo teleobjektiv.

Movi: 4K kamera pro živé streamy

Na veletrhu CES v Las Vegas byla představena 4K kamera, která nese jednoduchý název Movi a je určena pro živé streamy!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde