České ceny Xiaomi Mi Drone? S 4K kamerou za 15000 Kč

První český eshop zveřejnil cenu nového dronu od Xiaomi, jak ve variantě s Full HD, tak i s 4K kamerou. Cena je na české poměry celkem potěšující.

Dron od Xiaomi se bude prodávat ve dvou variantách (více zde) - s kamerou se 4K anebo Full HD rozlišením. Čínské ceny jsou stanoveny na 2999 CNY (11000Kč) za dražší variantu a 2499 CNY za dron s kamerou s nižším rozlišením.

Xiaomi Mi DronXiaomi Mi Drone

První eshop, který má nabídku Mi Drone od Xiaomi je Alza.cz a ceny nejsou tak vysoké, jak se předpokládalo. Xiaomi Mi Drone s Full HD kamerou je za 12999Kč (více zde) a Xiaomi Mi Drone s 4K kamerou je za 14999Kč (více zde).

Podívejte se na první videa z dronu od Xiaomi

Pochopitelně je otázka, co s cenami udělají další nabídky českých prodejců. Co na českou cenu Xiaomi Mi Drone říkáte?

 

Aktuality

DJI Osmo Action VS GoPro Hero7 Black VS SJCAM SJ9 Strike

4K 60fps video, pokročilá stabilizace a voděodolnost bez pouzdra - to jsou základní parametry, které spojují akční kamery DJI Osmo Action, SJCAM SJ9 Strike a GoPro Hero7 Black. Jaké jsou mezi kamerami rozdíly?

DJI Osmo action oficiálně: 11m bez pouzdra a 4K 60fps video

DJI oficiálně představilo svou vůbec první akční kameru, která by měla zatopit hlavně GoPro. DJI Osmo action nabídce až 4K 60fps rozlišení a i bez pouzdra bude vodotěsná do hloubky 11 metrů. Jaká je cena kamery?

Niceboy PILOT X: videopohled na kameru do auta s GPS

PILOT X je první kamera do auta od Niceboy s magnetickým držákem. Navíc disponuje GPS modulem, který se uchycuje také pomocí magnetů. Podívejte se exklusivně na kameru Niceboy PILOT X v našem videopohledu.

Niceboy PILOT X – kamera do auta s GPS a magnetickým držákem

Niceboy uvádí na trh novou černou skříňku do auta, jejíž hlavním lákadlem je snadná manipulace díky magnetickému držáku. Stejný systém magnetického uchycení má dokonce i GPS modul. Co všechno Niceboy PILOT X umí a jaká je cena?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde