Campark ACT70: outdoorová kamera, která vibruje

V nepřeberném množství akčních kamer je velmi těžké přijít s něčím novým. Už ani dálkové ovládání nepřekvapí a tak to Campark zkouší s vibrací. K čemu je?

Většina nově představených outdoorových kamer jsou jedna jako druhá. A v podstatě v současné době není jiná cesta než zvyšování rozlišení, které kamery zvládnou natáčet. Compark se svou kamerou Act70 to zkouší přes vibraci. Pokud máte totiž kameru umístěnou například na helmě, tak je velice obtížné zjistit, jestli začala natáčet. U Compark Act70 vás na to upozorní vibrace. Tedy pokud začnete natáčet, kamera zavibruje.

Kamera disponuje senzorem OV4689 s 4Mpx a procesorem Ambarella A7LS75, který je použit u kamery SJCAM SJ5000+ nebo Xiaomi Yi Sports Camera. Objektiv je širokoúhlý se záběrem 160° a efektem rybího oka. Maximálním rozlišením pro kameru je 1296p s 30fps, videa ve Full HD jsou natáčena s 60ti snímky za sekundu a u 720p videa lze využít až 120fps. 

Compark Act70 je vybavena WiFi a můžete ji tak propojit s mobilním telefonem. Kdyby ale pro Vás tohle řešení ovládání kamery bylo složité, tak se lze spolehnout na dálkové ovládání, které je s kamerou dodáváno. A nejen dálkový ovladač najdete v balení kamery, ale i další příslušenství - včetně pouzdra, které je voděodolné do hloubky 30 metrů (stupeň krytí IP68).

Nezapomeňte si přečíst informace i od dalších outdoorových kamerách a také se podívejte na naše recenze.

Co říkáte na kameru Campark Act70? Napište do diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde