Black friday 2017: slevy na akční kamery na Černý pátek

Loňský Černý pátek slevám na akční kamery moc nepřál. Letos se ovšem nějaká ta výhodná nabídka najde. Sleva je na špičkovou Sony FDR-X3000 nebo opravdu odolnou akční kameru Olympus. Ve slevě je i Niceboy nebo SJCAM.

Vybrali jsme pro Vás zajímavé slevy na akční kamery. Černý pátek se blíží a na rozdíl od loňského roku, jsou slevy výraznější. Důvodem může být i výprodej některých modelů.

Ceny platí v den vydání článku, aktuální cenu zjistíte v porovnávači cen, který je umístěn pod každou kamerou.

Olympus Tough TG-Tracker

 
Je to neuvěřitelné, jak moc klesla cena této akční kamery od společnosti Olympus. A ještě neuvěřitelnější je, že za 5000Kč můžete mít kameru, které by její parametry mohly závidět kousky, které jsou třikrát dražší.
 
Olympus Tough TG-Tracker je 4K akční kamera, která snese i hrubé zacházení a extrémní podmínky. I bez pouzdra je voděodolná do hloubky 30 metrů, vydrží pád z výšky 2,1 metru a odolá i tlaku 100kg. Navíc ji lze bez problémů používat i při teplotách do -10°C.
 
Olympus Stylus Tough TG Tracker disponuje pětiosou stabilizací videa, akcelerometrem, čidlem teploty, čidlem tlaku a také GPS. Objektiv této akční kamery má velmi široký úhel záběru a to 204°. 8MPx BSI CMOS senzor a vlastní procesor Olympus TruePic™ VII zaručují nahrávání nativního 4K videa při 30fps. Full HD videa pak mají 60fps a u HD rozlišení lze využít až 240 snímků za sekundu. Světelnost pak je f/2,0.
 
Aktuální cena akční kamery Olympus Tough TG-Tracker je v českých eshopech následující:

Olympus TG-Tracker lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Sony FDR-X3000

Akční kamera od Sony sice neprošla tak zásadní slevou, ovšem i tak její cena klesla z původních 15990Kč. Sony využívá svůj vlastní čip BIONZ X, který zvládá datový tok 100Mbps u 4K rozlišení a 1/25" Exmor R senzor s 8,2MPx. Použitý objektiv ZEISS Tessar zaručuje menší zkreslení a přirozený vzhled videa. Mimo zmíněného 4K rozlišení bude s kamerou možné nahrávat i ve Full HD a to až se 100fps.
 
Samotná kamera disponuje displejem, který zobrazuje jen nastavení kamery, ale je možné dokoupit dálkové ovládání, které zobrazí živý náhled nahrávaného videa a dokonce toto ovládání půjde umístit na kameru. X3000 je vybavena také GPS a do videa tak je možné umístit grafické informace o rychlosti, vzdálenosti, času a podobně.

Sony FDR-X3000 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Niceboy Vega 5

 
Vega 5 je nejvyšším modelem od Niceboy. Tato akční kamera má čip Ambarella A12 a senzor Sony IMX117 s 12MPx rozlišením. Nejvyšším rozlišením, kterým Vega 5 disponuje je nativní 4K s 30fps. Můžete ovšem nahrávat i videa ve Full HD rozlišení a to s až 120 snímky za sekundu.
 
Niceboy Vega 5 má elektronickou stabilizaci videa, k s mobilní aplikací ji lze propojit přes WiFi a na zadní straně najdeme 2" displej, který zobrazuje živý náhled nahrávaného videa.
 
Pokud se chcete podívat na ukázková videa a fotky z akční kamery Niceboy Vega 5, tak se podívejte na její recenzi. Cena Niceboy Vega 5 klesla z původních 6590Kč až na 4444Kč:

Niceboy VEGA 5 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

SJCAM SJ7 Star

 
Kovové tělo, dotykový displej a nativní 4K rozlišení s 30fps. To jsou v jednoduchosti hlavní benefity akční kamery SJCAM SJ7 Star. SJCAM SJ7 Star má čip Ambarella A12 a senzor Sony IMX117. Mimo 4K rozlišení je schopná nahrávat videa ve Full HD (1920 x 1080) s až 120 snímky za sekundu a k dispozici je i HD video s až 240fps.
 
I u této akční kamery najdeme stabilizaci videa, WiFi a dokonce podporuje připojení externího mikrofonu a lze ji ovládat pomocí dálkového ovladače SJCAM. Přečíst si můžete také recenzi SJCAM SJ7 Star.
 
Doporučená cena na SJCAM SJ7 Star je 6590Kč, ovšem v současné době ji lze koupit již za 4800Kč:

SJCAM SJ7 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

SJCAM SJ5000X Elite

 

Stačí Vám Full HD rozlišení s 60 snímky za sekundu a maximálně 2K 30fps rozlišení? Tak se rozhodně podívejte po SJCAM SJ5000X Elite, která v této kategorii patří mezi to nejlepší. Přesvědčit se můžete také v recenzi SJ5000X Elite.

Senzor Sony IMX078 a čip Novatek umožňují nahrávat i v interpolovaném 4K rozlišení, ovšem pouze s 24 snímky za sekundu. SJ5000X Ellite je vybavena optickou stabilizací videa pomocí gyroskopu a na její zadní straně je 2" displej s živým náhledem nahrávaného videa.
 
SJCAM SJ5000X Elite se začala prodávat za 5590Kč a v současnosti se dá pořídit pod 3000Kč:

SJCAM SJ5000X Elite lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Niceboy Vega+

 
Niceboy Vega+ je Full HD akční kamera s 30 snímky za sekundu a jejím nástupcem je Niceboy Vega 5 FUN. To je také hlavní důvod aktuální ceny Vega+, jedná se totiž o výprodej. Ovšem ten stojí opravdu za to!
 
Zadní strana Niceboy Vega+ je osazena 2" displej s živým náhledem nahrávaného videa, kamera má WiFi a lze ji k monitoru nebo TV propojit přes HDMI. Její recenzi najdete zde.
 
Niceboy Vega+ se začala prodávat za 1990Kč a její varianta s dálkovým ovladačem za 2290Kč. A aktuální cena? Niceboy Vega+ za 990Kč a Vega+ Remote za 1090Kč:

Niceboy VEGA+ lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Niceboy VEGA+ Remote lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

GoPro Hero VS Hero 5 VS Hero 6: rozdíly akčních kamer

Nejnovější model akční kamery od GoPro je zároveň ten nejlevnější. Jaké jsou ovšem rozdíly mezi kamerami od GoPro? Podívejte se na srovnání parametrů akčních kamer Hero, Hero5 a Hero6, které jsou jinak designem úplně stejné.

Nové a levné GoPro Hero: max. 2K video, displej a stabilizace

Na konci března se začne prodávat nejlevnější model akční kamery GoPro. Novinka se bude jmenovat jednoduše GoPro Hero a nabídne 2K 60fps rozlišení, dotykový displej a chybět nebude ani odolnost proti vodě bez pouzdra.

Xiaomi Mi Action Camera v prodeji v České republice

Xiaomi Mijia 4K nebo chcete-li Xiaomi Mi Action Camera se začala prodávat na pultech českých eshopů. Tato akční kamera s čipem Ambarella a senzorem Sony a velkou kapacitou baterie má celkem příznivou cenu.

SJCAM SJ8 PRO s 4K 60fps videem dorazí již v březnu?

SJCAM SJ8 PRO bude nejvýkonnější model akční kamery od tohoto čínského výrobce. Vypadá to, že kamera s dvojící displejů, velkou kapacitou baterie a 4K 60fps rozlišením bude oficiálně představena v březnu.

Nové akční kamery pro rok 2018. Na co se můžeme těšit?

V roce 2018 na nás výrobci akčních kamer chystají spousty novinek. Těšit se můžeme vůbec na nejlepší akční kameru od SJCAM či Niceboy. Dorazí i GoPro Hero 7 či novinka od Yi Technology? Co nového přinese rok 2018?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde