Black friday 2017: slevy na akční kamery na Černý pátek

Loňský Černý pátek slevám na akční kamery moc nepřál. Letos se ovšem nějaká ta výhodná nabídka najde. Sleva je na špičkovou Sony FDR-X3000 nebo opravdu odolnou akční kameru Olympus. Ve slevě je i Niceboy nebo SJCAM.

Vybrali jsme pro Vás zajímavé slevy na akční kamery. Černý pátek se blíží a na rozdíl od loňského roku, jsou slevy výraznější. Důvodem může být i výprodej některých modelů.

Ceny platí v den vydání článku, aktuální cenu zjistíte v porovnávači cen, který je umístěn pod každou kamerou.

Olympus Tough TG-Tracker

 
Je to neuvěřitelné, jak moc klesla cena této akční kamery od společnosti Olympus. A ještě neuvěřitelnější je, že za 5000Kč můžete mít kameru, které by její parametry mohly závidět kousky, které jsou třikrát dražší.
 
Olympus Tough TG-Tracker je 4K akční kamera, která snese i hrubé zacházení a extrémní podmínky. I bez pouzdra je voděodolná do hloubky 30 metrů, vydrží pád z výšky 2,1 metru a odolá i tlaku 100kg. Navíc ji lze bez problémů používat i při teplotách do -10°C.
 
Olympus Stylus Tough TG Tracker disponuje pětiosou stabilizací videa, akcelerometrem, čidlem teploty, čidlem tlaku a také GPS. Objektiv této akční kamery má velmi široký úhel záběru a to 204°. 8MPx BSI CMOS senzor a vlastní procesor Olympus TruePic™ VII zaručují nahrávání nativního 4K videa při 30fps. Full HD videa pak mají 60fps a u HD rozlišení lze využít až 240 snímků za sekundu. Světelnost pak je f/2,0.
 
Aktuální cena akční kamery Olympus Tough TG-Tracker je v českých eshopech následující:

Olympus TG-Tracker lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Sony FDR-X3000

Akční kamera od Sony sice neprošla tak zásadní slevou, ovšem i tak její cena klesla z původních 15990Kč. Sony využívá svůj vlastní čip BIONZ X, který zvládá datový tok 100Mbps u 4K rozlišení a 1/25" Exmor R senzor s 8,2MPx. Použitý objektiv ZEISS Tessar zaručuje menší zkreslení a přirozený vzhled videa. Mimo zmíněného 4K rozlišení bude s kamerou možné nahrávat i ve Full HD a to až se 100fps.
 
Samotná kamera disponuje displejem, který zobrazuje jen nastavení kamery, ale je možné dokoupit dálkové ovládání, které zobrazí živý náhled nahrávaného videa a dokonce toto ovládání půjde umístit na kameru. X3000 je vybavena také GPS a do videa tak je možné umístit grafické informace o rychlosti, vzdálenosti, času a podobně.

Sony FDR-X3000 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Niceboy Vega 5

 
Vega 5 je nejvyšším modelem od Niceboy. Tato akční kamera má čip Ambarella A12 a senzor Sony IMX117 s 12MPx rozlišením. Nejvyšším rozlišením, kterým Vega 5 disponuje je nativní 4K s 30fps. Můžete ovšem nahrávat i videa ve Full HD rozlišení a to s až 120 snímky za sekundu.
 
Niceboy Vega 5 má elektronickou stabilizaci videa, k s mobilní aplikací ji lze propojit přes WiFi a na zadní straně najdeme 2" displej, který zobrazuje živý náhled nahrávaného videa.
 
Pokud se chcete podívat na ukázková videa a fotky z akční kamery Niceboy Vega 5, tak se podívejte na její recenzi. Cena Niceboy Vega 5 klesla z původních 6590Kč až na 4444Kč:

Niceboy VEGA 5 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

SJCAM SJ7 Star

 
Kovové tělo, dotykový displej a nativní 4K rozlišení s 30fps. To jsou v jednoduchosti hlavní benefity akční kamery SJCAM SJ7 Star. SJCAM SJ7 Star má čip Ambarella A12 a senzor Sony IMX117. Mimo 4K rozlišení je schopná nahrávat videa ve Full HD (1920 x 1080) s až 120 snímky za sekundu a k dispozici je i HD video s až 240fps.
 
I u této akční kamery najdeme stabilizaci videa, WiFi a dokonce podporuje připojení externího mikrofonu a lze ji ovládat pomocí dálkového ovladače SJCAM. Přečíst si můžete také recenzi SJCAM SJ7 Star.
 
Doporučená cena na SJCAM SJ7 Star je 6590Kč, ovšem v současné době ji lze koupit již za 4800Kč:

SJCAM SJ7 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

SJCAM SJ5000X Elite

 

Stačí Vám Full HD rozlišení s 60 snímky za sekundu a maximálně 2K 30fps rozlišení? Tak se rozhodně podívejte po SJCAM SJ5000X Elite, která v této kategorii patří mezi to nejlepší. Přesvědčit se můžete také v recenzi SJ5000X Elite.

Senzor Sony IMX078 a čip Novatek umožňují nahrávat i v interpolovaném 4K rozlišení, ovšem pouze s 24 snímky za sekundu. SJ5000X Ellite je vybavena optickou stabilizací videa pomocí gyroskopu a na její zadní straně je 2" displej s živým náhledem nahrávaného videa.
 
SJCAM SJ5000X Elite se začala prodávat za 5590Kč a v současnosti se dá pořídit pod 3000Kč:

SJCAM SJ5000X Elite lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Niceboy Vega+

 
Niceboy Vega+ je Full HD akční kamera s 30 snímky za sekundu a jejím nástupcem je Niceboy Vega 5 FUN. To je také hlavní důvod aktuální ceny Vega+, jedná se totiž o výprodej. Ovšem ten stojí opravdu za to!
 
Zadní strana Niceboy Vega+ je osazena 2" displej s živým náhledem nahrávaného videa, kamera má WiFi a lze ji k monitoru nebo TV propojit přes HDMI. Její recenzi najdete zde.
 
Niceboy Vega+ se začala prodávat za 1990Kč a její varianta s dálkovým ovladačem za 2290Kč. A aktuální cena? Niceboy Vega+ za 990Kč a Vega+ Remote za 1090Kč:

Niceboy VEGA+ lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Niceboy VEGA+ Remote lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

SJCAM C200: nová akční kamera, která je zbytečná

SJCAM přichází na trh s novou akční kamerou. Model C200 bohužel nepřináší nic zázračného. Interpolované 4K rozlišení s maximálně 24 snímky za sekundu a nativní Full HD video s 60fps je dnes už základ. Potěší snad jen vodotěsná konstrukce.

GoPro Hero 9 Black: 5K rozlišení a přední barevný displej

  

Oficiální představení GoPro Hero9 Black odhalilo, že tato nová akční kamera nabídne až 5K rozlišení a na přední straně se nově objeví barevný selfie displej. Jaká je cena novinky a co všechno GoPro Hero9 Black nabízí?

Niceboy VEGA X - videopohled na akční kameru

Nativní 4K rozlišení, stabilizace X-STEADY či 2" dotykový displej nabízí nová akční kamera Niceboy VEGA X, kterou si představíme ve videopohledu. Jaké funkce nabízí nejnovější přírustek mezi akčními kamerami?

Niceboy VEGA X PRO VS GoPro Hero8 Black VS DJI Omos Action

GoPro Hero8 Black, DJI Osmo Action i Niceboy VEGA X PRO jsou akční kamery, které zvládají 4K 60fps rozlišení a jsou vodotěsné bez pouzdra. Jak si tyto akční kamery vedou ve srovnání parametrů a jaká je cena?

Niceboy VEGA X: levná 4K akční kamera se stabilizací

Niceboy na český trh uvede další novou akční kameru. Model VEGA X bude disponovat reálným 4K rozlišením či dotykovým displejem a zaujmout by měl hlavně svou nízkou cenou. Co vše kamera umí a jaká bude cena?

Niceboy VEGA X PRO – 4K 60fps video a vodotěsnost do 12 m

Na český trh přichází nová akční kamera, která podporuje 4K 60fps video a navíc je vodotěsná i bez pouzdra. Niceboy VEGA X PRO bude mít dokonce dva displeje. Jaká je cena a co vše tato nová akční kamera umí?

Jak a podle čeho správně vybrat kameru do auta?

Výrobci kamer do auta se nás snaží přesvědčit, že nejdůležitější jsou funkce jako je hlášení z vybočení z pruhu nebo hlášení radarů. Jenže neměla by u kamery být důležitější kvalita videa? Jakou kameru do auta koupit?

Fimi Palm Gimbal: konkurence pro DJI Osmo pocket?

Fimi je společnost, která je výrobcem akční kamery Xiaomi a také dronu Xiaomi. Nyní na trh přichází s malou kamerou na 3-osém gimbalu. Fimi Palm nabídne 4K video a kodek H.265. Co všechno ještě umí?

SJCAM SJ10 PRO: SJCAM chrlí jednu kameru za druhou

Značce SJCAM se celosvětově nedaří. To je možná také důvod, proč jen pár měsíců po představení modelu SJCAM SJ9 Strike láká na novinku. Na svět se totiž chystá SJCAM SJ10 PRO. Bude mít vůbec co nabídnout?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde