Amkov AMK200S: 360° kamera s dvěma objektivy

Počet 360° kamer roste jako houby po dešti a Amkov přichází už se svou druhou kamerou pro virtuální realitu. Ta má nově dva objektivy a zabere tak celé spektrum.

O kameře Amkov AMK100S jsme psali už zde, nyní ovšem tento producent kamer přichází s novinkou, která má dva objektivy (předchozí model měl objektiv pouze jeden).

Kamera sází na 8MPx senzor u obou objektivů a procesor Sunplus SPCA6350M, každý objektiv má úhel záběru 220°, je typu 7G a světelnost má f/2,0. Maximální rozlišení videa, které je kamera schopná nahrávat, je 1920 x 960p a to při 30 snímcích za sekundu a videa jsou nahrávána do formátu mov.

Amkov AMK200S má displej s úhlopříčkou 0,96", ale nenajdeme zde živý náhled nahrávaného videa, displej slouží pouze pro informace ohledně nastavení kamery. Kamera je vybavena WiFi a USB, bohužel jí chybí HDMI a lze využít paměťové karty až do velikosti 32GB. Baterie o kapacitě 1500 mAh by měla vydržet na jedno nabití nahrávat 1 hodinu. Rozměry kamery jsou 60 x 49.4 x 32.7mm a hmotnost 104g včetně baterie. Dobrá zpráva je, že ke kameře půjde připojit dálkové ovládání.

Cena kamery se v současné době pohybuje kolem 170$, co na Amkov AMK200S říkáte?

Zdroj

 

Aktuality

Nové objektivy Carl Zeiss Milvus dostupné v ČR!

Nové SLR objektivy Carl Zeiss Milvus jsou dostupné už i v České republice. Ty disponují precizním manuálním ostřením a nabízí vysoký a stabilní obrazový výkon u všech ohniskových vzdáleností.

Vánoce 2015: Vybíráme zrcadlovku

Vánoce se blíží a my začínáme s maratonem doporučovaných digitálních hraček! Dnes se podíváme jakou zrcadlovku koupit pod vánoční stromeček.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde