Allie Cam: 360° kamera, která má 4K rozlišení

4K rozlišení a dvě 360° kamery, to je naprostá novinka pro virtuální realitu v podobě Allie Cam. Navíc může videa ukládat do cloud. Podívejte se na video z kamery.

Není to tak dávno, co jsme v recenzi měli nejlevnější kameru pro virtuální realitu Niceboy Pano. I novinka Allie Cam patří mezi kamery tohoto rostoucího segmentu. Sice se na rozdíl od kamery Niceboy nejedná o akční kameru, ale zase nabízí 4K rozlišení. Bohužel Allie Cam je i dražší a to citelně.

Allie Cam je kamera pro virtuální realitu bez mrtvého úhlu, má dvě 360° kamery se CMOS senzorem, který má 8MPx. Kamera je schopná nahrávat sférická videa v Ultra HD rozlišení (4 096 × 2 048) a nabízí tak jedinečný zážitek pro virtuální realitu, zvláště pokud použijete VR brýle.

Kamera je schopná nahrávat videa do cloudu, má noční vidění a je možné nahrávaného video i rovnou streamovat na YouTube.

Vzhledem ke specifikacím kamery je nutné také počítat s vyšší cenou, ta je k dnešnímu dnu v ČR stanovena na 16590Kč a kameru Allie Cam můžete zakoupit třeba zde.

Více informací o kameře zjistíte na produktové stránce Allie Cam (anglicky).

Podívejte se také na video z kamery Allie Cam. Nezapomeňte si změnit rozlišení na 4K a také si vyzkoušejte 360° rozhled pomocí ovládacího kříže v levém horním rohu videa:

Aktuality

Jak a podle čeho správně vybrat kameru do auta?

Výrobci kamer do auta se nás snaží přesvědčit, že nejdůležitější jsou funkce jako je hlášení z vybočení z pruhu nebo hlášení radarů. Jenže neměla by u kamery být důležitější kvalita videa? Jakou kameru do auta koupit?

Fimi Palm Gimbal: konkurence pro DJI Osmo pocket?

Fimi je společnost, která je výrobcem akční kamery Xiaomi a také dronu Xiaomi. Nyní na trh přichází s malou kamerou na 3-osém gimbalu. Fimi Palm nabídne 4K video a kodek H.265. Co všechno ještě umí?

SJCAM SJ10 PRO: SJCAM chrlí jednu kameru za druhou

Značce SJCAM se celosvětově nedaří. To je možná také důvod, proč jen pár měsíců po představení modelu SJCAM SJ9 Strike láká na novinku. Na svět se totiž chystá SJCAM SJ10 PRO. Bude mít vůbec co nabídnout?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde