Aktualizace pro SJCAM SJ6 vylepšuje dotykový displej

Nový firmware pro kameru SJCAM SJ6 Legend vylepšuje většinu kritizovaných neduhů a to včetně špatné odezvy dotykového displeje či špatným vyvážením bílé při nočních záběrech.

Když jsem psal recenzi kamery SJCAM SJ6 Legend, tak jsem za jako nevětší nedostatek považoval velmi špatnou odezvu dotykového displeje. To by mělo řešit několik aktualizací, kterými akční kamera prošla.

K dnešnímu dni je aktuální firmware pro SJ6 Legend již ve verzi 1.4 a postupně se vylepšovaly tyto nedostatky: odezva dotykového displeje, zlepšení jasu při nočních záběrech, optimalizace RAW, oprava žlutého nádechu při nočních záběrech a další. Kompletní změny u jednotlivých aktualizací najdete zde.

Aktualizace kamery SJCAM SJ6 Legend oficiálně probíhá již pouze přes aplikaci SJCAM Zone a návod na aktualizování kamery si můžete přečíst na sjcamczech.com.

Cena kamery SJCAM SJ6 Legend se v současné době na českém trhu pohybuje takto:

SJCAM SJ6 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde