Akční kamery SJCAM M20 a SJ6 Legend za nízké ceny

Akční kamery SJCAM M20 i SJ6 Legend zvládají Full HD video s 60 snímky za sekundu a disponují optickou stabilizací pomocí gyroskopu. V ČR cena obou kamer klesla a jedná se tak o dobrou volbu v poměru cena a výkon.

Obě akční kamery od SJCAM mají stejný čip (Novatek 96660), ovšem liší se v použitém senzoru. U SJ6 Legend byl použit senzor od Panasonicu s nativním rozlišením 16MPx, M20 pak využívá senzor se stejným počtem MPx, ovšem výrobcem je Sony.

SJCAM SJ6 Legend i M20 mají optickou stabilizaci videa pomocí gyroskopu a obě akční kamery dokáží interpolovaně nahrávat až do 4K rozlišení s 24fps. Nejvyšším nativním rozlišením je 2K s 30fps a u Full HD lze využít až 60 snímků za sekundu.

Související:

Recenze SJCAM M20

Recenze SJCAM SJ6 Legend

V současné době klesla cena obou kamer, oproti začátku prodeje, o několik procent a SJCAM M20 se dá na českém trhu zakoupit již pod 3000Kč a SJCAM SJ6 Legend zakoupíte i za nižší cenu než 4000Kč:

SJCAM M20 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
SJCAM SJ6 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Obě kamery od SJCAM jsme podrobili vzájemnému srovnání a podívat se můžete také na video:

Aktuality

GoPro Hero VS Hero 5 VS Hero 6: rozdíly akčních kamer

Nejnovější model akční kamery od GoPro je zároveň ten nejlevnější. Jaké jsou ovšem rozdíly mezi kamerami od GoPro? Podívejte se na srovnání parametrů akčních kamer Hero, Hero5 a Hero6, které jsou jinak designem úplně stejné.

Nové a levné GoPro Hero: max. 2K video, displej a stabilizace

Na konci března se začne prodávat nejlevnější model akční kamery GoPro. Novinka se bude jmenovat jednoduše GoPro Hero a nabídne 2K 60fps rozlišení, dotykový displej a chybět nebude ani odolnost proti vodě bez pouzdra.

Xiaomi Mi Action Camera v prodeji v České republice

Xiaomi Mijia 4K nebo chcete-li Xiaomi Mi Action Camera se začala prodávat na pultech českých eshopů. Tato akční kamera s čipem Ambarella a senzorem Sony a velkou kapacitou baterie má celkem příznivou cenu.

SJCAM SJ8 PRO s 4K 60fps videem dorazí již v březnu?

SJCAM SJ8 PRO bude nejvýkonnější model akční kamery od tohoto čínského výrobce. Vypadá to, že kamera s dvojící displejů, velkou kapacitou baterie a 4K 60fps rozlišením bude oficiálně představena v březnu.

Nové akční kamery pro rok 2018. Na co se můžeme těšit?

V roce 2018 na nás výrobci akčních kamer chystají spousty novinek. Těšit se můžeme vůbec na nejlepší akční kameru od SJCAM či Niceboy. Dorazí i GoPro Hero 7 či novinka od Yi Technology? Co nového přinese rok 2018?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde