Akční kamery Niceboy Vega 5 a Vega 4K s powerbankou zdarma

Akční kamery Niceboy Vega 4K a Niceboy Vega 5 jsou aktuálně za akční cenu a navíc s dárkem v podobě 10000 mAh powerbanky zdarma. Ceny těchto akčních kamer začínají už pod hranicí 3000Kč. Vánoce se blíží!

Na českém trhu se nejspíše ještě tento měsíc objeví nová akční kamera Niceboy Vega 5 FUN. Ovšem stávající modely Niceboy se dají zakoupit za akční cenu a jako bonus můžete dostat i powerbanku Niceboy. Ta má kapacitu 10000 mAh a teoreticky dokáže nabít kamery až 9x. Pochopitelně se dá koupit i samostatně:

Niceboy 10000 mAh lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Niceboy Vega 5

Niceboy Vega 5 (recenze) je nejvyšší model akční kamery tohoto výrobce. Má nativní 4K rozlišení s 30 snímky za sekundu a u Full HD videa (1920 x 1080) lze nastavit až 120fps. Kameře Niceboy Vega 5 nechybí elektronická stabilizace videa a velká škála nastavení v menu kamery. Mezi akčními kamerami s čipem Ambarella A12 se jedná o jednu z nejlepších voleb a to je také důvod, proč jsme ji zařadili mezi TOP akční kamery na českém trhu. Navíc v prodejním balení najdeme i dálkový ovladač, který není nutné dokupovat jako u jiných značek.

Niceboy Vega 5 se začala prodávat za 6590Kč, v současné době se dá zakoupit pod 6000Kč a někteří prodejci k této akční kameře dávají i zmíněnou powerbanku. Akce na Niceboy Vega 5 + powerbanka zdarma je časově omezená, kteří prodejci tuto akci nabízejí, zjistíte v cenovém srovnání:

Niceboy VEGA 5 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Niceboy Vega 4K

 
Niceboy Vega 4K (recenze) sice nabízí také možnost nahrávat videa ve 4K rozlišení, ovšem pouze interpolovaně. Nejvyšším reálným rozlišením, kterým tato akční kamera disponuje je Full HD s 60 snímky za sekundu. Vega 4K má 2" displej s živým náhledem nahrávaného videa, HDMI a WiFi. Stejně jako u nejvyššího modelu Vega 5 je i u této akční kamery v prodejním balení dálkový ovladač.
 
Při uvedení Niceboy Vega 4K na trh stála tato akční kamera téměř 4000Kč, dnes se dá zakoupit pod 3000Kč a to včetně powerbanky s kapacitou 10000 mAh. Akce na Niceboy Vega 4K + powerbanka zdarma je časově omezená, kteří prodejci tuto akci nabízejí, zjistíte v cenovém srovnání:

Niceboy VEGA 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

SJCAM M20: nová mini kamera

Nová kamera od SJCAM s označením M20 bude disponovat 16Mpx senzorem od Sony, stabilizací pomocí gyroskopu a nabídne 2K rozlišení.

Objektivy Zeiss pro telefony iPhone

Společnost Zeiss představila nové objektiy, které jsou určeny pro mobilní telefony iPhone z řady 6. A můžete si pořídit makro, širokoúhlý nebo teleobjektiv.

Movi: 4K kamera pro živé streamy

Na veletrhu CES v Las Vegas byla představena 4K kamera, která nese jednoduchý název Movi a je určena pro živé streamy!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde