Zoner Photo Studio X: práce s vrstvami a jen přes předplatné

 

Zoner přichází s novým Photo Studiem. Pryč je číslování, nově se nazývá Photo Studio X a již si nekupujete program, ale roční předplatné a konečně umí pracovat s vrstvami.

Jako každý rok přichází Zoner se svým novým Photo Studiem. Už v názvu nehledejte číslovku 19, ale nově písmeno "X". A nejen název je nový, od tohoto roku přichází Zoner s ročním předplatným.

Zoner Photo Studio X konečně podporuje vrstvy a můžete tak pracovat v novém formátu *.zps. Každé vrstvě lze přidávat průhlednost i režim krytí a počet vrstev není omezen.

Nově si ve Photo Studiu můžete vytvořit vlastní foto knihu a nejdno kliknutí si ji objednat s dodáním domů. Další novinkou je uspořádání fotek dle lokace - např. dle státu či obce. Lze také z fotek odstranit opar či kouř a to nedestruktivním způsobem úpravy fotek, který byl zachován z minulé verze. Stejným způsobem lze provádět i nové přechodové filtry. Ty můžete použít více najednou a odstraňovat je pak můžete po jednom. Nový Zoner X má také přímé propojení se Facebookem či cloudovým úložištěm, nově byl přepracován i nástroj pro úpravu linií. 

Tou hlavní změnou je ale systém předplatného. Nově si nekupujete program, který budete mít napořád. Zoner Photo Studio X přichází s ročním předplatným, které funguje stejně jako třeba Office od Microsoftu. Základní licence stojí 1188Kč (předešlá plná verze stála 1499Kč a při přechodu s předchozí verze Zoneru 799Kč), pokud máte starší licenci, tak Vám Zoner dá slevu. Za tuto částku si kupujete roční předplatné programu, pokud jej budete chtít používat i další rok, tak budete muset licenci prodloužit.

Aktuální cena Zoner Photo Studio X PRO ESD – předplatné na 1 rok - ZPSX-ESD-01 v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, )

Zdroj

Co na tyto změny říkáte?

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde