Začátek prodeje SJCAM SJ7 Star odložen na březen

 

V SJCAM nestíhají výrobu své vlajkové lodě a prodej mimo předobjednávky začne až po 10. březnu 2017. Na kameru s nativním 4K rozlišením či 120fps u 1080p videa si tak budeme muset počkat.

SJCAM SJ7 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

I když některé a to hlavně čísnké eshopy již nabízí (nebo nabízeli) kameru SJCAM SJ7 Star, tak se jednalo o předprodukční vzorky této kamery, které byly určeny pro testování firmwaru, jenž byl v beta verzi.

SJCAM SJ7 Star bude nejvyšším modelem tohoto čínského výrobce akčních kamer. Nejen, že tělo kamery bude vyrobeno z kovu, tak hlavním lákadlem má být procesor Ambarella A12 a senzor Sony IMX117. Tedy kombinace, která zaručuje nativní 4K video s 30fps či Full HD rozlišení s až 120 snímky za sekundu.

Zadní strana kamery je osazena 2" dotykovým displejem a kamera disponuje elektronickou stabilizací obrazu (poprvé SJCAM opouští stabilizaci pomocí gyroskopu), kterou lze využít u 1080p videa až do 60fps.

V těchto dnech SJCAM začne odesílat první kamery, které jsou již z první produkční várky a jenž byly předobjednány v lednu tohoto roku. Po 10. březnu 2017 pak začne již běžný prodej kamery SJCAM SJ7 Star bez nutnosti předobjednání.

Související články:

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: sjcamhd.com

Aktuality

SJCAM C200: nová akční kamera, která je zbytečná

SJCAM přichází na trh s novou akční kamerou. Model C200 bohužel nepřináší nic zázračného. Interpolované 4K rozlišení s maximálně 24 snímky za sekundu a nativní Full HD video s 60fps je dnes už základ. Potěší snad jen vodotěsná konstrukce.

GoPro Hero 9 Black: 5K rozlišení a přední barevný displej

  

Oficiální představení GoPro Hero9 Black odhalilo, že tato nová akční kamera nabídne až 5K rozlišení a na přední straně se nově objeví barevný selfie displej. Jaká je cena novinky a co všechno GoPro Hero9 Black nabízí?

Niceboy VEGA X - videopohled na akční kameru

Nativní 4K rozlišení, stabilizace X-STEADY či 2" dotykový displej nabízí nová akční kamera Niceboy VEGA X, kterou si představíme ve videopohledu. Jaké funkce nabízí nejnovější přírustek mezi akčními kamerami?

Niceboy VEGA X PRO VS GoPro Hero8 Black VS DJI Omos Action

GoPro Hero8 Black, DJI Osmo Action i Niceboy VEGA X PRO jsou akční kamery, které zvládají 4K 60fps rozlišení a jsou vodotěsné bez pouzdra. Jak si tyto akční kamery vedou ve srovnání parametrů a jaká je cena?

Niceboy VEGA X: levná 4K akční kamera se stabilizací

Niceboy na český trh uvede další novou akční kameru. Model VEGA X bude disponovat reálným 4K rozlišením či dotykovým displejem a zaujmout by měl hlavně svou nízkou cenou. Co vše kamera umí a jaká bude cena?

Niceboy VEGA X PRO – 4K 60fps video a vodotěsnost do 12 m

Na český trh přichází nová akční kamera, která podporuje 4K 60fps video a navíc je vodotěsná i bez pouzdra. Niceboy VEGA X PRO bude mít dokonce dva displeje. Jaká je cena a co vše tato nová akční kamera umí?

Jak a podle čeho správně vybrat kameru do auta?

Výrobci kamer do auta se nás snaží přesvědčit, že nejdůležitější jsou funkce jako je hlášení z vybočení z pruhu nebo hlášení radarů. Jenže neměla by u kamery být důležitější kvalita videa? Jakou kameru do auta koupit?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde