YoCam: nejlehčí outdoorová kamera na světě?

Podle autorů kamery YoCam se jedná o nejlehčí sportovní kameru na světě. Navíc dokáže nátáčet videa při rozlišení 2,7K a je opravdu miniaturní.

Na crowdfunding webu Indiegogo.com se objevila další zajímavá akční kamera. Podle tvůrců této kamery se jedná o nejlehčí outdoorovou kameru na světě. YoCam váží totiž 55g a rozměry kamery jsou: 29,5 x 21,3 x 85 mm.

YoCam je navržena jako all-in-one kamera, kterou je možné připevnit na libovolné místo či předmět. Kamera má certifikaci IP68 a je tak voděodolná bez jakéhokoliv pouzdra až do hloubky 6 metrů. Nabízí i stabilizaci pomocí patentované technologie MoSteady. Kamera disponuje WiFi i Bluetooth připojením a je ji tak možné ovládat i pomocí dálkového ovládání.

Kamera YoCam má širokoúhlý objektiv se záběrem 140° a světelností f/2,0. Maximální rozlišení, při kterém je schopná zaznamenávat videa je 2,7K a to se 30fps. U 1080p videa je k dispozici 60fps a HD video má 120 snímků za sekundu.

Stále výbíráte akční kameru? TOP 20 kamer zde

Tato akční kamera je vybavena 700 mAh baterií, která při Full HD videu vydrží na jedno nabití až 2 hodiny. Velmi zajímavé je, že YoCam přichází s upínacím mechanismem, který umožní kameru připojit ke kapsám, batohům nebo oblečení a u kamery nastavit, jakým směrem má kamera natáčet (lze nastavit úhel orientace kamery. Další držák umožní nahrávání z ruky, hlavy nebo lze YoCam umístit na svého domácího mazlíčka (mimo rybiček).

Podívejte se na video:

YoCam se předobjednává za částku 149$ a to se slevou 50$ z maloobchodní ceny, která bude 199$. Co na kameru říkáte? Napište do naší diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde