YI Horizon VR180: až 5,7K rozlišení, živý stream ve 4K a duální objektiv

Yi přijde s novou kamerou pro virtuální realitu, která bude umět nahrávat video až do 5,7K rozlišení. Srdcem kamery bude skvělý čip Ambarella H2V95 a chybět nebude ani dotykový displej s živým náhledem videa.

Video pro virtuální realitu s až 5,7K rozlišením nabídne novinka Yi Horizon VR180. Rozdíl oproti loni představené Yi 360 VR bude v tom, že novinka bude nahrávat 3D video horizontálně a Yi 360 VR, jak už název napovídá, umí 360° video.

Čip v kameře Yi Horizon VR180 bude Ambarella H2V95 a díky tomu je možné nahrávat videa až do 5,7K rozlišení ve 3D, čemuž napomůžou dva objektivy na přední straně kamery. Výrobce se nezmiňuje o použitém senzoru. Při použitá aplikace určené pro kameru bude možné streamovat živé video na sociální sítě a to až ve 4K rozlišení.

Na zadní straně Yi Horizon VR180 je 2,2" displej s živým náhledem nahrávaného videa, který je navíc výklopný a otočný a lze ho tak použít i při nahrávání selfie. Displej je navíc dotykový. Yi Horizon VR180 bude dostupná v druhém čtvrtletí roku 2018, cena této kamery zatím není stanovena.

Svou kameru pro virtuální realitu představí také GoPro (více o GoPro Fusion), ta nabídne až 5,2K rozlišení. Svou 360° kameru má i Garmin, Virb 360 umí až 5,7K rozlišení s 30fps a dokonce se již prodává v ČR. Co říkáte na novinku Yi Horizon VR180?

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj:  YiTechnology 

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde