Yi Lite s 1080p 60fps rozlišením v ČR. Jaká je cena?

Yi Lite je nová akční kamera s 1080p 60fps rozlišením, stabilizací videa a s celkem velkou kapacitou baterie. Nechybí jí ani 2" dotykový displej a interpolovaně zvládá až 4K rozlišení. Jaká je česká cena Yi Lite v eshopech?

Akční kamera Yi Lite byla představená v červenci 2017 (více podrobností o kameře zde) a jde o kameru s 1080p 60fps rozlišení, která disponuje stabilizací videa. Interpolovaně dokáže po aktualizaci nahrávat až do 4K rozlišení s 20fps.

Yi Lite je vybavena čipem Hisilicon Hi3556 a senzorem Sony IMX206 s 16MPx rozlišením a dá se označit za konkurenci pro SJCAM SJ5000X Elite či Niceboy Vega 5 POP. Kamery SJCAM SJ5000X Elite a Yi Lite jsme podrobili také srovnání parametrů.

Velkou otázkou bylo, kolik bude stát Yi Lite na českém trhu. Nyní už některé české eshopy tuto kameru zařadily do svého katalogu a Yi Lite se tak bude prodávat za tuto cenu (bohužel opět prodejci kameru označují jako Xiaomi, i když s touto společností nemá nic společného):

Xiaomi YI Lite lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde