Akční kamera Yi 4K+ bude dostupná od 28. března 2017

Jedna z nejočekávanějších akčních kamer roku 2017 bude k dispozici pro objednávky od konce března 2017. Yi 4K+ je první outdoor kamera na světě s 4K rozlišením a 60 snímky za sekundu.

Akční kamera Yi 4K+ se může pyšnit tím, že je první na světě, která zvládá 4K rozlišení s 60fps. Jedná se tak o vylepšení oproti Yi 4K, kterou jsme již měli v naší recenzi.

Yi 4K+ se začne v Číně prodávat 28. března 2017 a to za cenu 299$ a v ČR za 8490Kč, což je o 100$ méně, než je cena GoPro Hero 5 Black, která se v ČR dá pořídit za tuto částku

GoPro HERO5 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Xiaomi Yi 4K Plus lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Yi 4K+ je vybavena procesorem Ambarella H2 a 12MPx senzorem Sony IMX377. Ambarella H2 je čtyř jádrový procesor Cortex-A53 ARM a ten mimo 60fps u 4K videa dokáže zpracovat video v tomto rozlišení s datovým tokem až 135Mbps (maximální hodnota). Kompletní specifikace kamery Yi 4K+ najdete v našem článku.

Podívejte se také na srovnání Yi 4K+ s kamerou GoPro Hero5 Black a na videa ve 4K 60fps rozlišení z kamery Yi 4K+.

Na českém trhu v současné době můžete zakoupit 4K 30fps kameru Yi 4K za cenu:

Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Soutěž o akční kameru Niceboy Vega+

Vyhrajte v letní soutěži s webem DigitalniKamery.com akční kameru Niceboy Vega+. Tato kamerka nabízí Full HD video, 2" displej, WiFi a voděodolnost do hloubky 30 metrů.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde