Xiaomi Yi US Edition: hliníkové tělo a 2K video

Xiaomi se svou kamerou Yi Sports slaví velké úspěchy. A proto se rozhodla představit speciální edici této outdoorové kamery.

Spolčenost Xiaomi oznámila spolupráci s americkým Amazonem v roce 2015. A speciálně pro Amazon byla určena kamera Xiaomi Yi US Edition. Ta se ale teď dostala i na trh mimo USA.

Porovnat cenu Xiaomi Yi Sport můžete již od na HLEDEJCENY.cz.

Hlavním znakem této edice je černá lesklá barva a tělo kamery vyrobené z hliníku. Hliník by měl zajišťovat lepší odvod tepla z kamery a také působí daleko hodnotnějším dojmem. Hardwarové parametry kamery v US edici zůstávají stejné. Čip je Ambarella A7LS a CMOS snímač Sony IMX206 s rozlišením 16MPx.

Tip: Recenze kamery Xiaomi Yi Sports

Kamera Xiaomi Yi US Edition dokáže nahrávat videa až do rozlišení 2K a to při 30fps. Full HD video má 60 snímků za sekundu a HD video zvládá 120fps. Kameře nechybí Bluetooth 4.0 a WiFi. 

Tip: Přídavný displej pro kameru Xiaomi Yi Sports

Kamera Xiaomi Yi US Edition se v současné době prodává za cenu do 90$. Co na kameru Xiaomi Yi US Edition říkáte? Napište nám do diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde