Xiaomi Yi 4K Camera 2: ukázka Ultra HD rozlišení

Nová akční kamera Xiaomi Yi 4K se dostává mezi první majitele a na internetu se objevují videa natočené touto kamerou. Podívejte se na ukázku ve 4K rozlišení.

Xiaomi Yi 4K Camera 2 je v současné době to nejlepší, co se mezi akčními kamerami dá koupit. Má nejnovější senzor od Sony a také velmi kvalitní procesor Ambarella (kompletní specifikace kamery Xiaomi Yi 4K najdete zde). Mimo Full HD videa se 120fps dokáže nahrávat také nativní 4K video. Díky komunitě Xiaomi se na YouTube objevilo první video z této akční kamery a to hned v nejvyšším rozlišení, které kamera nabízí:

Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Kamera projde i naším testem, jakmile dorazí do ČR. Co na video říkáte?

Aktuality

Foxeer Legend 1: akční FPV kamera pro RC nadšence

Jste nadšenci do RC modelů nebo si chcete koupit vlastní dron? A už jste přemýšleli, jakou kameru si pořídit pro nejlepší záběry? Foxeer přichází s novou FPV akční kamerou!

OKAA: outdoorová 2K kamera, která má tachograf

Okaa je nejen akční kamera, která je voděodolná. Lze ji použít i jako záznamovou kameru s tachografem. Navíc nahrává videa až do rozlišení 1440p a má 16MPx senzor od Sony.

Campark ACT70: outdoorová kamera, která vibruje

V nepřeberném množství akčních kamer je velmi těžké přijít s něčím novým. Už ani dálkové ovládání nepřekvapí a tak to Campark zkouší s vibrací. K čemu je?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde