Wingsland S6: dron velikosti telefonu s 4K kamerou

Dron Wingsland S6 lze složit do velikosti mobilního telefonu, má 4K kameru s 30fps a můžete s ním dělat i akrobatické kousky. Dokonce se na něj dá připevnit baterka nebo modul pro vyhýbání se překážkám.

Původně jsem do nadpisu chtěl dát "Konkurence pro DJI Mavic PRO", ale s Wingsland S6 mají společného snad jen to, že se dají složit a že jsou to drony.

DJI Mavic Pro DJIM0250 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Skládací dron Wingsland S6

Když se Wingsland S6 složí, tak má rozměry 138 x 79 x 26,8 mm a v rozloženém stavu 138 x 169 x 26,8 mm, hmotnost včetně baterie je 230g. Zmíněná baterie má kapacitu 1400 mAh, což vydrží na maximálně 10 minut letu. Tento dron může vystoupat do maximální letové výšky 100 metrů a stejná je i maximální vzdálenost. Maximální rychlost, kterou dosáhne je 28,8 km/h a ovládat se dron bude přes mobilní aplikaci.

Wingsland S6 je vybaven 4K kamerou s 30 snímky za sekundu a u 1080p rozlišení je k dispozici maximálně 60fps. Dron sice nemá gimbal, ale video je stabilizováno elektronicky a to ve třech osách. Fotografie pořizuje do rozlišení 12MPx a to díky 1/3.06" CMOS senzoru. Objektiv má úhel záběru 117° a f/2,2.

Velmi zajímavé je, že se na Wingsland S6 dají připevnit různé moduly. Můžete tak dron vybavit baterkou, LED displejem, 360° senzorem pro vyhýbání se překážkám nebo dokonce modul, který střílí kuličky a vy si tak můžete zaútočit na jiný Wingsland S6.

Díky GPS a GLONASS je k dispozici i několik letových režimů - automatický návrat do zvoleného bodu, dron krouží nad zvoleným bodem, dron sleduje vybraný bod, dron se otáčí ve 360° a dělá fotografie, dron dělá flipy ve vzduchu. Pokud není k dispozici GPS (např. uvnitř budov), tak lze využít infračervený a optický senzor, který udrží Wingsland S6 bezpečně ve vzduchu.

Dron se bude prodávat v pěti barevných variantách za cenu kolem 500$, podívejte se na produktové video:

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde