Warrior XM-JPG-4S: akční kamera se 7h záznamem

Warrior XM-JPG-4S je nová Full HD sportovní kamera s velkou kapacitou baterie, vlastní vnitřní pamětí a Starlight senzorem Sony pro lepší noční záběry.

Že akční kamera nemusí být vždy jen ve tvaru krychle, dokazuje Warrior XM-JPG-4S. Tato akční kamera přichází ve tvaru válce, což umožnilo použít baterii o větší kapacitě, než jsme zvyklý.

Do kamery se totiž vešla baterie o kapacitě 3400 mAh, což by podle výrobce mělo stačit na 7 hodin záznamu od nabití. Kamera má senzor Sony IMX291 Starlight, který i přes své rozlišení 2,13MPx nabízí lepší nahrávání videa při špatném osvětlení. Tento senzor je použit u varianty kamery G1S v modré barvě, které také disponuje vlastní vestavěnou pamětí 32GB. Výrobce nabízí také model s 16GB pamětí a senzorem s 4MPx, který ovšem už nedisponuje technologií Starlight. Objektiv má širokoúhlý záběr 165°. Kamera je schopná nahrávat ve Full HD rozlišení s 30fps či HD rozlišení s 60 snímky za sekundu.

Kamera je nejen voděodolná do hloubky 5 metrů a nepotřebuje k tomu žádné pouzdro, ale je také prachuvzdorná a nárazuvzdorná. Rozměry Warrior XM-JPG-4S jsou 115x44 mm s hmotností 149g. Kamera má WiFi pro propojení s mobilní aplikací a dodávaná je dokonce s dálkovým ovladačem. V současné době se prodává v Číně za cenu kolem 130$.

Aktuality

Soutěž o akční kameru Niceboy Vega+

Vyhrajte v letní soutěži s webem DigitalniKamery.com akční kameru Niceboy Vega+. Tato kamerka nabízí Full HD video, 2" displej, WiFi a voděodolnost do hloubky 30 metrů.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde