Video srovnání: Xiaomi Mi Drone vs DJI Phantom 3

Na internetu se objevilo srovnávací video z dronu od Xiaomi a DJI. Jak si vedou ve srovnání Xiaomi Mi Drone a DJI Phantom 3? Mrkněte se na video.

Během pár dnů se v Číně začne prodávat levnější varianta dronu od Xiaomi. Jedná se o dron s Full HD kamerou, dražší varianta, která bude mít 4K kameru je stále ve vývoji a do prodeje se dostane později. 

Podrobné informace jsme přinesli v samostatném článku. Cena dronu v Číně bude v přepočtu cca 9200Kč. Na internetu se objevilo srovnání této novinky od Xiaomi s DJI Phantom 3 Standard

Aktuality

DJI Osmo Action VS GoPro Hero7 Black VS SJCAM SJ9 Strike

4K 60fps video, pokročilá stabilizace a voděodolnost bez pouzdra - to jsou základní parametry, které spojují akční kamery DJI Osmo Action, SJCAM SJ9 Strike a GoPro Hero7 Black. Jaké jsou mezi kamerami rozdíly?

DJI Osmo action oficiálně: 11m bez pouzdra a 4K 60fps video

DJI oficiálně představilo svou vůbec první akční kameru, která by měla zatopit hlavně GoPro. DJI Osmo action nabídce až 4K 60fps rozlišení a i bez pouzdra bude vodotěsná do hloubky 11 metrů. Jaká je cena kamery?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde