Testujeme IP kameru Xiaomi Yi Home. (Unboxing kamery)

Xiaomi není jen výrobce mobilních telefonů či outdoorových kamer. Yi Home je IP kamera s nočním viděním a jak je u Xiaomi zvykem, tak taky s krásným designem.

Od Xiaomi jsme měli v recenzi akční kameru Yi Sports Camera a černou skříňku do auta Yi Dashboard. Nyní se k nám z eshopu kamerov.cz dostala i domácí IP kamera Xiaomi Yi Home.

Xiaomi Yi HomeXiaomi Yi Hom IP camera

Tato domácí IP kamera je zajímavá hlavně pro svůj infračervený senzor, který by měl zaručovat dobré záběry v noci a to bez použití jakéhokoliv světla. Kamera disponuje detektorem pohybu a ovládat ji lze přes aplikaci na mobilním telefonu.

Podívejte se na rozbalení prodejního balení kamery Xiaomi Yi Home a na první pohled na tuto kameru:

Xiaomi YI Small Ants 720P lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Na kameru Xiaomi Yi Home chystáme recenzi a už teď se můžete ptát na vše, co Vás zajímá:

Aktuality

Pozor na falešné akční kamery Eken H8 a H8R!

Podle informací přímo z Eken, se na trhu objevily falešné kamery H8 a H8R. Originální kamery mají na přední straně nápis Eken! Pozor na to, jakou kameru kupujete.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde