Testujeme IP kameru Xiaomi Yi Home. (Unboxing kamery)

Xiaomi není jen výrobce mobilních telefonů či outdoorových kamer. Yi Home je IP kamera s nočním viděním a jak je u Xiaomi zvykem, tak taky s krásným designem.

Od Xiaomi jsme měli v recenzi akční kameru Yi Sports Camera a černou skříňku do auta Yi Dashboard. Nyní se k nám z eshopu kamerov.cz dostala i domácí IP kamera Xiaomi Yi Home.

Xiaomi Yi HomeXiaomi Yi Hom IP camera

Tato domácí IP kamera je zajímavá hlavně pro svůj infračervený senzor, který by měl zaručovat dobré záběry v noci a to bez použití jakéhokoliv světla. Kamera disponuje detektorem pohybu a ovládat ji lze přes aplikaci na mobilním telefonu.

Podívejte se na rozbalení prodejního balení kamery Xiaomi Yi Home a na první pohled na tuto kameru:

Xiaomi YI Small Ants 720P lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Na kameru Xiaomi Yi Home chystáme recenzi a už teď se můžete ptát na vše, co Vás zajímá:

Aktuality

Gitup Git3: další akční kamera se 120fps při Full HD?

Na trh měla přijít další akční kamera, které zvládne nativní 4K rozlišení a u 1080p videa bude k dispozici až 120 snímků za sekundu, navíc bude mít i GPS. Příští rok bychom se měli dočkat kamery Gitup Git3.

Yi 4K Camera umožňuje živý stream na YouTube

Akční kamera Yi 4K nově umožňuje živý stream na YouTube či Facebook. Nutná je aktualizace kamery a aplikace pro mobilní telefony. Podívejte se na video návod, jak celý proces funguje.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde