Testujeme akční kameru Xiaomi Yi 4K. Co Vás zajímá?

Kamera Xiaomi Yi 4K vyvolala po svém představení velký rozruch a není se čemu divit, díky procesoru Ambarella A9SE a senzoru Sony IMX377 patří k tomu nejlepšímu. Nám právě dorazila na recenzi.

Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Na první pohled zaujme svým designem a hlavně 2,19" displejem na zadní straně kamery, který je navíc dotykový. Asi to nejzajímavější je uvnitř akční kamery Xiaomi Yi 4K, kterou nám zapůjčil eshop kamerov.cz, kde si kameru můžete zakoupit.

Recenze Xiaomi Yi 4KAkční kamera Xiaomi Yi 4K v testu

Senzor IMX377 má rozlišení 12MPx a patří k tomu nejlepšímu na trhu, stejně by se dalo hovořit o čipsetu Ambarella A9SE. Kamera je díky této kombinaci schopná nahrávat nativní 4K video s 30 snímky za sekundu a u Full HD rozlišení je k dispozici až 120fps. Kameře nechybí stabilizace videa a na spodní straně najdeme stativový závit.

recenze Xiaomi Yi 4K - akční kamera se 120fps u 1080p rozlišeníXiaomi Yi 4K - recenze

Pokud máte ke kameře nějaké otázky, tak se neváhejte ptát v diskuzi pod článkem. Kompletní recenzi této akční kamery najdete již brzo na našem webu.

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy VEGA 6 star. Jak uspěla?

Niceboy VEGA 6 star se chce stát hvězdou mezi akčními kamerami. Zazáří na tomto přeplněném nebi se svým videem a optickou stabilizací? VEGA 6 star prošla naším testem, jak v recenzi dopadla?

Po SJCAM SJ8 PRO se do prodeje dostávají i SJ8+ a SJ8 Air

Série akčních kamer SJ8 od SJCAM má celkem tři kamery, nejvyšší model se už nějakou dobu prodává i v ČR. Nyní se do prodeje dostávají i další dva modely SJ8+ a SJ8 Air. Jaká je jejich česká cena? A mají vůbec tyto kamery smysl?

Testujeme Niceboy Vega 6 star s optickou stabilizací

Akční kamera Niceboy Vega 6 star dorazí během pár dnů na české pulty. Tato kamera s nativním 2K rozlišením či optickou stabilizací videa právě dorazila na recenzi. Máte na kameru VEGA 6 star otázky? Ptejte se!

Akční kamera Niceboy Vega 5 za 3990Kč jen do 17.6.2018!

Stále ještě TOP model akční kamery od Niceboy s 4K rozlišením můžete až do neděle u jednoho prodejce zakoupit za akční cenu 3990Kč. Vega 5 má čip Ambarella, senzor Sony a u Full HD videa disponuje až 120fps.

SJCAM SJ8 Pro: první 4K 60fps videa natočená kamerou

Začátek prodeje akční kamery SJCAM SJ8 Pro je na spadnutí a na internetu se objevují první videa natočená touto kamerou ve 4K 60fps rozlišení. Podívejte se jak kvalitně SJ8 Pro s čipem Ambarella a senzorem Sony nahrává.

SJCAM SJ8 PRO oficiálně: konkurence pro Yi 4K+ je na světě

Akční kamera SJCAM SJ8 Pro je oficiálně představena a do prodeje se dostane za pár týdnů. Známe specifikace a čínskou cenu. Zaujme hlavně 4K 60fps rozlišení, velký dotykový displej a kodek videa H.265. Co vše o kameře víme?

GoPro Hero VS Hero 5 VS Hero 6: rozdíly akčních kamer

Nejnovější model akční kamery od GoPro je zároveň ten nejlevnější. Jaké jsou ovšem rozdíly mezi kamerami od GoPro? Podívejte se na srovnání parametrů akčních kamer Hero, Hero5 a Hero6, které jsou jinak designem úplně stejné.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde