Testujeme akční kameru Xiaomi Yi 4K. Co Vás zajímá?

Kamera Xiaomi Yi 4K vyvolala po svém představení velký rozruch a není se čemu divit, díky procesoru Ambarella A9SE a senzoru Sony IMX377 patří k tomu nejlepšímu. Nám právě dorazila na recenzi.

Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Na první pohled zaujme svým designem a hlavně 2,19" displejem na zadní straně kamery, který je navíc dotykový. Asi to nejzajímavější je uvnitř akční kamery Xiaomi Yi 4K, kterou nám zapůjčil eshop kamerov.cz, kde si kameru můžete zakoupit.

Recenze Xiaomi Yi 4KAkční kamera Xiaomi Yi 4K v testu

Senzor IMX377 má rozlišení 12MPx a patří k tomu nejlepšímu na trhu, stejně by se dalo hovořit o čipsetu Ambarella A9SE. Kamera je díky této kombinaci schopná nahrávat nativní 4K video s 30 snímky za sekundu a u Full HD rozlišení je k dispozici až 120fps. Kameře nechybí stabilizace videa a na spodní straně najdeme stativový závit.

recenze Xiaomi Yi 4K - akční kamera se 120fps u 1080p rozlišeníXiaomi Yi 4K - recenze

Pokud máte ke kameře nějaké otázky, tak se neváhejte ptát v diskuzi pod článkem. Kompletní recenzi této akční kamery najdete již brzo na našem webu.

Aktuality

Akční kamery GoPro Hero5, SJCAM SJ7 STAR a Sony FDR-X3000

OHLEDNUTÍ ZÁŘÍ - GoPro konečně představila svou novou řadu akčních kamer Hero5, nelení ani u SJCAM a jejich SJ7 nabídne 120fps u 1080p videa a i Sony má nový TOP model FDR-X3000. U DJI zase s dronem Mavic chtějí konkurovat GoPro Karma.

Garmin Virb Ultra 30 dostupná v České republice

Novinka od Garminu, akční kamera Virb 30 Ultra, která zvládá nativní 4K rozlišení a disponuje 120fps u Full HD videa e je ji možné ovládat hlasově je dostupná v eshopech v ČR.

DJI Mavic PRO: malý dron s rychlostí 64Km/h

Společnost DJI představila svůj nový dron. Mavic PRO je malý a skladný dron s 4K kamerou, která u Full HD rozlišení nabízí dokonce 96fps. Ve vzduchu dron vydrží 27 minut a dá se složit.

Srovnání TOP akčních kamer Niceboy, GoPro, SJCAM, Xiaomi

Nativní 4K rozlišení, 120fps u 1080p videa či ten nejlepší senzor a procesor - tak by se v jednoduchosti daly charakterizovat TOP akční kamery Niceboy Vega 5, SJCAM SJ7 STAR, Xiaomi Yi 4K a GoPro Hero 4 Black Edition.

SJCAM SJ360: 360° kamera pro virtuální realitu

Čínská společnost SJCAM, která je populární pro své akční kamery si přichystá další novinku. Tentokrát se vrhne do segmentu virtuální reality a přijde s 360° kamerou SJCAM SJ360.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde