Testujeme levnou akční kameru SJCAM M20 se stabilizací

Nejmenší kamera od SJCAM se pyšní stabilizací pomocí gyroskopu, senzorem od Sony, nativním 2K videem či možností focení do RAW. To vše za cenu do 4000Kč!

SJCAM M20 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

M20 je nejmenší akční kamera od SJCAM. Kamera disponuje stabilizací pomocí gyroskopu, procesor od Novateku, který je použit i v nejvyšším modelu SJ5000X Elite či senzorem Sony s 16MPx.

Kamera dokáže interpolovaně nahrávat 4K videa a jako své nativní maximum má 2K video s 30fps. Full HD videa nabízí 60 snímků za sekundu a u HD videa je k dispozici dokonce 120fps. V menu kamery je možné nastavovat korekci rybího oka (objektiv má totiž úhel záběru 166°), zapínat detekci pohybu či pořizovat fotografie do RAW.

Na zadní straně kamery najdeme 1,5" displej s živým náhledem nahrávaného videa a baterie má kapacitu 900 mAh. Navíc SJCAM M20 není vůbec drahá a v oficiální české distribuci ji můžete zakoupit za méně než 4000Kč. Navíc se k ní dá koupit dálkové ovládání.

Jaká kamera je, jaké videa natáčí a jak je na tom s kvalitou fotografií zjistíme až v naší recenzi, kterou právě chystáme. Máte-li na kameru nějaké otázky, tak se můžete ptát v naší diskuzi:

 

Aktuality

Garmin VIRB Ultra 30: 4K rozlišení a ovládání hlasem

Garmin oznámil vydání své nové akční kamery, která bude disponovat nativním 4K rozlišením, nebude jí chybět displej a půjde ovládat pomocí hlasových povelů. Do prodeje půjde již tento měsíc.

Test gimbalu Niceboy GYRO pro sportovní kamery

Na recenzi jsme měli stabilizátor pro akční kamery Niceboy, SJCAM, GoPro či Xiaomi. Niceboy GYRO stabilizuje ve třech osách, vyniká hliníkovým tělem a velmi dobrou stabilizací videa.

Uniká manuál ke GoPro Hero 5: známe rozlišení

Po prvních fotkách a videu kamery GoPro Hero 5 se na internet dostal i uník z manuálu pro tuto kameru a z něj lze vyčíst rozlišení kamery. Navíc GoPro chystá i vlastní gimbal!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde