Testujeme levnou akční kameru SJCAM M20 se stabilizací

Nejmenší kamera od SJCAM se pyšní stabilizací pomocí gyroskopu, senzorem od Sony, nativním 2K videem či možností focení do RAW. To vše za cenu do 4000Kč!

SJCAM M20 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

M20 je nejmenší akční kamera od SJCAM. Kamera disponuje stabilizací pomocí gyroskopu, procesor od Novateku, který je použit i v nejvyšším modelu SJ5000X Elite či senzorem Sony s 16MPx.

Kamera dokáže interpolovaně nahrávat 4K videa a jako své nativní maximum má 2K video s 30fps. Full HD videa nabízí 60 snímků za sekundu a u HD videa je k dispozici dokonce 120fps. V menu kamery je možné nastavovat korekci rybího oka (objektiv má totiž úhel záběru 166°), zapínat detekci pohybu či pořizovat fotografie do RAW.

Na zadní straně kamery najdeme 1,5" displej s živým náhledem nahrávaného videa a baterie má kapacitu 900 mAh. Navíc SJCAM M20 není vůbec drahá a v oficiální české distribuci ji můžete zakoupit za méně než 4000Kč. Navíc se k ní dá koupit dálkové ovládání.

Jaká kamera je, jaké videa natáčí a jak je na tom s kvalitou fotografií zjistíme až v naší recenzi, kterou právě chystáme. Máte-li na kameru nějaké otázky, tak se můžete ptát v naší diskuzi:

 

Aktuality

Akční kamery GoPro Hero5, SJCAM SJ7 STAR a Sony FDR-X3000

OHLEDNUTÍ ZÁŘÍ - GoPro konečně představila svou novou řadu akčních kamer Hero5, nelení ani u SJCAM a jejich SJ7 nabídne 120fps u 1080p videa a i Sony má nový TOP model FDR-X3000. U DJI zase s dronem Mavic chtějí konkurovat GoPro Karma.

Garmin Virb Ultra 30 dostupná v České republice

Novinka od Garminu, akční kamera Virb 30 Ultra, která zvládá nativní 4K rozlišení a disponuje 120fps u Full HD videa e je ji možné ovládat hlasově je dostupná v eshopech v ČR.

DJI Mavic PRO: malý dron s rychlostí 64Km/h

Společnost DJI představila svůj nový dron. Mavic PRO je malý a skladný dron s 4K kamerou, která u Full HD rozlišení nabízí dokonce 96fps. Ve vzduchu dron vydrží 27 minut a dá se složit.

Srovnání TOP akčních kamer Niceboy, GoPro, SJCAM, Xiaomi

Nativní 4K rozlišení, 120fps u 1080p videa či ten nejlepší senzor a procesor - tak by se v jednoduchosti daly charakterizovat TOP akční kamery Niceboy Vega 5, SJCAM SJ7 STAR, Xiaomi Yi 4K a GoPro Hero 4 Black Edition.

SJCAM SJ360: 360° kamera pro virtuální realitu

Čínská společnost SJCAM, která je populární pro své akční kamery si přichystá další novinku. Tentokrát se vrhne do segmentu virtuální reality a přijde s 360° kamerou SJCAM SJ360.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde