Test gimbalu Niceboy GYRO pro sportovní kamery

Na recenzi jsme měli stabilizátor pro akční kamery Niceboy, SJCAM, GoPro či Xiaomi. Niceboy GYRO stabilizuje ve třech osách, vyniká hliníkovým tělem a velmi dobrou stabilizací videa.

Pokud Vám u sportovní kamery chybí stabilizace, tak můžete využít některý z gimbalů. Ten od Niceboy patří k levnějším, ale svou stabilizací v žádném případě nezaostává. Do Niceboy GYRO můžete umístit kamery Niceboy, GoPro, SJCAM a další podobných rozměrů.

Niceboy GYRO a SJCAM SJ4000 WiFi testrecenze stabilizátoru pro akční kamery

Niceboy GYRO je 3-osý gimbal, který pro stabilizaci využívá střídavé motorky, díky kterým je stabilizace videa velmi účinná. My jsme pro test využili hned dvě kamery, přičemž jedna byla umístěna v Niceboy GYRO a druhá jen volně v ruce. Jak vypadá porovnání videa z obou kamer vedle sebe, se můžete přesvědčit v našem testu.

Celý test Niceboy GYRO najdete zde

Aktuality

Soutěž o akční kameru Niceboy Vega+

Vyhrajte v letní soutěži s webem DigitalniKamery.com akční kameru Niceboy Vega+. Tato kamerka nabízí Full HD video, 2" displej, WiFi a voděodolnost do hloubky 30 metrů.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde