Takhle vypadá GoPro Fusion s 5.2K 30fps rozlišením

GoPro Fusion

Virtuální realita i pro fanoušky GoPro. Nová GoPro Fusion byla do teď zahalena pod rouškou tajemství, nyní se na internetu objevují první fotografie a také bližší parametry této kamery pro 360° videa s vysokým rozlišením.

GoPro HERO6 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Po té, co se představily veškeré informace o kamerách Yi 360 VR a Garmin Virb 360, tak se na internetu teprve objevují první fotky chystané GoPro Fusion. Paradoxem je, že kamera od GoPro Bude mít maximálně 5.2K rozlišení, kdežto zmíněná konkurence se chlubí až 5.7K rozlišením. Na první pohled jen detail, ale aby zase GoPro neujel vlak (je ale možné, že GoPro Fusion bude mít vyšší rozlišení).

Co z fotek upoutá, jsou rozměry GoPro Fusion. Ty sice nebyly oficiálně zveřejněny, nicméně je jasné, že Fusion bude znatelně větší než Hero5 Black a rozhodně se neblíží tomu, co GoPro ukázalo na své  "tajemné" fotc e při prvních zveřejnění informací o této kameře. Kamera má pak profil čtverce.

GoPro Fusion tak bude mít dva objektivy a bude schopná nahrávat 360° video až v 5.2K rozlišení s 30 snímky za sekundu. Navíc je kamera schopná nahrávat i klasická videa a to v reálném čase. Tedy k dispozici budete mít jak 360° video, tak i video klasické. Navíc je možné díky programu OverCapture měnit realitu v jednom videu, takové úpravy je možné provádět v 1080p rozlišení:

GoPro Fusion má také malý informační LCD displej a na spodní straně je úchyt pro připevnění kamery k dalšímu příslušenství. GoPro odmítá sdělit, jestli je novinka voděodolná. Z fotek se zdá, že konsktrukce je podobná jako u GoPro Hero5, která i bez pouzdra přežije ponor do hloubky 10 metrů.

Cena GoPro Fusion nebyla zatím stanovena, nicméně bude vyšší než je u GoPro Hero5 Black:

GoPro HERO5 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

GoPro HERO6 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Co na GoPro Fusion říkáte? Má kamera šanci uspět? Napište do diskuze:

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde