Spectacam: duální akční kamera natočí vše před i za Vámi

Akční kamera, která se chce odlišit, nepřichází z Číny. Spetacam má objektiv jak vepředu i vzadu a sportovním nadšencům tak neuteče žádný důležitý záběr.

Australané přicházejí s kamerou Spectacam, tu představili na crowdfundingovém webu indiegogo.com a slibují duální akční kameru pro sportovní nadšence.

A nejen pro akční sportovní záběry je tato kamera určena. Jak píší autoři, tak se bude hodit i v případě, kdy cyklisté a motorkaří budou chtít video důkaz v případě dopravní nehody. Tato kamera totiž dokáže nahrávat videa jak před Vámi, tak i za Vámi.

Kamera dokáže nahrávat videa při maximálním rozlišení 1080p a to jak přední, tak i zadní kamera. Bohužel chybí zmínka o snímkové frekvenci. Kamera má stupeň krytí IP55, což odpovídá ochraně proti stříkající vodě a tedy na potápění to opravdu nebude.

Moc dalších specifikací jsme se od autorů bohužel nedozvěděli, to je možná také důvod, proč je vybráno zatím jen 12% z cílové částky, která je 7000$. Víme ale, že kamera bude mít WiFi a po propojení s mobilní aplikací bude živý náhled z obou objektivů.

Co na kameru říkáte? Má šanci uspět?

 

Aktuality

Xiaomi Mi Drone: 4K kamera a autonomní let

Xiaomi představilo svůj první dron. Ten disponuje vlastní 4K kamerou a zvládá samostatný let či přistání. Navíc překvapí cenou, která je nižší než se očekávalo.

První video z outdoorové kamery Xiaomi Yi 4K

Nová outdoorová kamera Xiaomi Yi 4K vzbudila vlnu šílenství. A protože se kamera dostává k prvním majitelům, podívejte se na TimeLapse video z této kamery.

Akční kamery s nativním 4K rozlišením

Na českém trhu je v prodeji spousta kamer, které se chlubí 4K rozlišením u nahrávaného videa. Outdoorových kamer, které by toto rozlišení uměly nativně, ale moc není.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde