Souboj akčních kamer SJCAM a Niceboy, nová Yi Lite a letní soutěž

OHLÉDNUTÍ ČERVENEC - Garmin jako první dostal na trh kameru s 5.7K rozlišením, zaměřili jsme na akční kamery Niceboy a vybrali jsme ty nejlepší. Postavili jsme proti sobě také nejvyšší modely od Niceboy a SJCAM a máme soutěž!

Polovina letních prázdnin je téměř za námi a i přes okurkovou sezónu se na našem webu objevilo několik zajímavých článků. O čem jsme psali v červenci?

Garmin Virb 360 dostupná v Česku

Yi a GoPro se přetahovali, kdo z nich uvede na trh jako první kameru pro virtuální realitu s opravdu vysokým rozlišením. Všem vypálil rybník Garmin. Jejich Virb 360 disponuje 5,7K rozlišením s 30fps, GPS a odolností proti vodě bez pouzdra a navíc se již prodává! Více informací o kameře Garmin Virb 360 a to včetně ukázkových videí najdete v našem článku:
 

SJCAM SJ7 Star vs Niceboy Vega 5: souboj akčních kamer s 4K rozlišením

SJCAM SJ7 i Niceboy Vega 5 jsou svými parametry velmi podobné akční kamery. Obě mají stejný senzor i čip a umožňují pořizovat video až při UltraHD rozlišení s 30 snímky za sekundu. Na obě kamery jsme se zaměřili hned ve dvou článcích, nejdříve srovnání kamer a kvality videa a fotek a také jsme je podrobili testu nahrávaného zvuku:
 
Niceboy VEGA 5 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
SJCAM SJ7 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Vybíráme akční kameru od Niceboy

Akční kamery Niceboy jsou v ČR velmi oblíbené a to hlavně pro svou nízkou cenu. Zaměřili jsme na tuto značku a přinesli přehled akční kamer Niceboy. Navíc nejvyšší model Vega 5 se v současné době prodává za cenu pod 6000Kč a některé eshopy k této akční kameře přidávají dárky v podobě reproduktorů či gripů:
 

Srovnání dvou nejvyšších modelů Yi. Jaké jsou rozdíly mezi Yi 4K a Yi 4K+?

Akční kamery Yi 4K i Yi 4K+ jsme měli v recenzi, ovšem jaké jsou u těchto akční kamer rozdíly? Podívejte se na naše srovnání. Navíc pro obě kamery vyšla nová aktualizace:
 
Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Xiaomi Yi 4K+ (4K Plus) lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Ukázková videa a fotky z akční kamery Q3H-2

Náš čtenář vyzkoušel kameru Q3H-2, která je schopná nahrávat videa v nativní 2K rozlišení, má senzor od Sony a 2" displej. Podívejte se na uživatelské videa a fotky z kamery.

Recenze sportovní Full HD kamery Niceboy Vega+

Recenzí prošla levná akční kamera Niceboy Vega+. Ta nabízí voděodolnost v pouzdru do hloubky 30 metrů, 1080p rozlišení nebo 2" displej s živým náhledem videa.

Nejočekávanější akční kamery roku 2016

Máme za sebou polovinu roku a před námi je začátek prodeje některých sportovních kamer, které aspoň podle specifikací vypadají velmi slibně. Od kterých čekáme nejvíc?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde