Slevy akčních kamer září 2016: Xiaomi Yi a TomTom Bandit

Jaké slevy se dají najít mezi akčními kamerami? Například TomTom Bandit můžete zakoupit až se 40% slevou a parádní cena je i na první generaci kamery od Xiaomi.

Občas se poštěstí narazit na akční cenu některé sportovní kamery. Ať už jde o omezenou akci nebo jen snížení ceny z důvodu dlouhého prodeje kamery na trh (všechny námi uváděné ceny jsou platné pro den vydání článku).

Druhý případ se týká kamery Xiaomi Yi Action Camera. Tuto kameru jsme měli v našem testi, který najdete zde. Ač kameře chybí displej, což se dá považovat asi za největší nedostatek, tak kamera nahrává opravdu velmi dobré video při rozlišení 1080p s 60 snímky za sekundu. Navíc se dá zakoupit za cenu pod 2000Kč!

Xiaomi Yi Sports Camera lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

TomTom Bandit je akční kamera, která disponuje až 4K rozlišením, ke kterému se ale dostává interpolací a má jen 15fps. 2K rozlišení je již nativní a to s 30 snímky za sekundu. Stejně jako zmíněná kamera od Xiaomi umí i TomTom nahrávat Full HD video se 60fps. Kamera má také integrovaná pohybová čidla (rychlost, přetížení, nadmořská výška, zrychlení, rotace) a tyto údaje se dají vložit přímo do videa. Kamera TomTom Bandit se začala před rokem na českém trhu prodávat za cenu kolem 11000Kč, k dnešnímu dni se dá ale zakoupit již za méně než 6700Kč!

TomTom Bandit lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Zlevněné produkty v sekci Digitální kamery

Aktuality

SJCAM SJ7 STAR vs Yi 4K Camera 2: srovnání TOP kamer

SJ7 STAR je nejnovější kamera od SJCAM, která přichází s procesorem Ambarella a senzorem Sony, tedy stejným hardwarem jako u akční kamery Yi 4K. Jak si tyto dvě kamery vedou ve srovnání parametrů?

YI Handheld Gimbal oficiálně s výdrží až 4,5 hodiny

Společnost Yi Technology, která je známá hlavně výrobou akčních kamer pro Xiaomi oficiálně představila stabilizátor pro akční kamery. Ten nabízí stabilizaci ve 3 osách a dlouho výdrž na baterii.

Feiyu Summon je akční kamera na 3-osém gimbalu

Feiyu Summon je akční kamera s nativním 2K rozlišením, kterou dostanete i s vlastním stabilizátorem tří os. Parametry kamery sice nenadchnou, ale jako kombinace s gimbalem to může být zajímavá volba.

Trh s kamerami se mění! Už nechceme to nejlevnější

Doba se posunula a lidé již nechtějí nejlevnější akční kamery, ale žádají to nejlepší. Opravdové 4K rozlišení a co nejvíce snímků u Full HD, bez stabilizace to také nejde. A výrobci kamer na to slyší.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde