SJCAM SJ5000X: limitovaná edice kamery s videem ve 2K rozlišení

Výrobce outdoorových kamer SJCAM si na zimní sezonu připravil novinku SJ5000X. Ta dokáže natáčet videa až do rozlišení 2K při 30fps nebo Full HD video při 60 snímcích za vteřinu.

Novinka od SJCAM s označením SJ5000X je limitovanou edicí outdoorových kamer výrobce. Ta se chlubí rozlišením natáčeného video až do 2K. Toto nejvyšší rozlišení nabídne 30 snímků za vteřinu. Pokud vyžadujete vyšší snímkovou frekvenci, tak určitě oceníte 60 fps u 1080p. Zpomalené záběry je pak možné pořizovat v HD rozlišení. Nechybí ani možnost natáčet timelapse videa a to už po jednom snímku za vteřinu.

SJCAM SJ5000XSJCAM SJ5000X

Optika u této kamery je od společnosti Sony a CMOS snímač má rozlišení 12Mpx. Kamera má úhel záběru 170°, tedy ani zde nechybí efekt rybího oka. Kameře nechybí možnost propojení se zařízením s Androidem či iOS pomocí WiFi a aplikace SJCAMHD. Na zadní straně kamery je 2" displej. SJ5000X podporuje paměťové karty do velikosti 32GB a baterie by měla vydržet natáčet cca 80 minut při Full HD rozlišení.

SJCAM SJ5000X se již prodává na českém trhu za velmi přijatelnou cenu. Vzhledem ke své výbavě je to více než dobrá koupě:)

SJCAM™ sjcam sj5000X WiFi lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Pod článkem se podívejte na ukázku videa z kamery ve 2K rozlišení. Co na ni říkáte?

Zdroj: sjcamczech.com

Diskusní téma: SJCAM SJ5000X: limitovaná edice kamery s videem ve 2K rozlišení

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde