SJCAM SJ5000X Elite dostává možnost otočit obraz o 180°

Nová aktualizace pro SJCAM SJ5000X Elite vylepšuje některé chyby předešlého firmwaru, ale také přináší možnost otočení obrazu o 180°.

SJCAM SJ5000X Elite jsme před nedávnem měli v testu s firmwarem ve verzi 1.3 (recenze kamery zde). Zmíněný FW kameru konečně naučil stabilizovat. Nyní přichází nová aktualizace ve verzí 1.4.

SJCAM SJ5000X Elite lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Nový firmware přináší několik vylepšení a opravy chyb:

  • přidána možnost nastavit kontrast
  • přidána možnost redukce šumu ve videu
  • vylepšení korekce rybího oka
  • vylepšení přehrávání videa z kamery
  • vylepšení slow motion
  • oprava blikajícího displeje při nahrávání se zapnutou WiFi
  • přidána možnost otočení obrazu o 180°
Nejzajímavější změnou je možnost otočení obrazu 180°. To doteď nebylo možné, protože to neuměl procesor Novatek ve spojením se senzorem od Sony. Výrobce procesoru, ale provedl aktualizaci firmwaru a tuto změnu zakomponovali do své aktualizace i v SJCAM právě pro SJ5000X Elite.
 
Novou aktualizaci ve verzi 1.4 pro kameru SJCAM SJ5000X Elite můžete stahovat na sjcamczech.com.
 

Aktuality

SJCAM C200: nová akční kamera, která je zbytečná

SJCAM přichází na trh s novou akční kamerou. Model C200 bohužel nepřináší nic zázračného. Interpolované 4K rozlišení s maximálně 24 snímky za sekundu a nativní Full HD video s 60fps je dnes už základ. Potěší snad jen vodotěsná konstrukce.

GoPro Hero 9 Black: 5K rozlišení a přední barevný displej

  

Oficiální představení GoPro Hero9 Black odhalilo, že tato nová akční kamera nabídne až 5K rozlišení a na přední straně se nově objeví barevný selfie displej. Jaká je cena novinky a co všechno GoPro Hero9 Black nabízí?

Niceboy VEGA X - videopohled na akční kameru

Nativní 4K rozlišení, stabilizace X-STEADY či 2" dotykový displej nabízí nová akční kamera Niceboy VEGA X, kterou si představíme ve videopohledu. Jaké funkce nabízí nejnovější přírustek mezi akčními kamerami?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde