SJCAM SJ5000+ dokáže nahrávat videa ve 2K rozlišení!

Kamera SJ5000+, která do teď byla označována za nejlepší Full HD kameru od SJCAM dostává aktualizaci, se kterou dokáže nahrávat videa až do rozlišení 2K.

Český web sjcamczech.com informoval o nové aktualizaci pro kameru SJCAM SJ5000+. Ta byla do teď označována jako nejlepší kamera s Full HD videem a 60fps od tohoto výrobce outdoorových kamer. Recenzi kamery SJCAM SJ5000+ najdete zde.

A nejspíš proto že se blíží Vánoce, dostala tato kamera aktualizaci, která přináší několik vylepšení. Tím prvním je možnost natáčet videa v rozlišení 2304x1296. Což není plné 2K rozlišení, ale dá se to považovat jako příjemný bonus pro majitele této kamery. Další vylepšení je v podobě možnosti změny úhlu záběru natáčeného videa a to hned ve třech nastaveních. Neméně významným vylepšením této aktualizace, je podpora kamery SJCAM SJ5000+ micoSD karet až do velikosti 64GB.

Jak vypadá 2K video z této kamery a jak se projeví změna úhlu záběru, se můžete přesvědčit zde. Co říkáte na takovou aktualizaci pro kameru SJCAM SJ5000+? Napište nám do diskuze:

SJCAM SJ5000 Plus lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde