SJCAM SJ360: 360° kamera pro virtuální realitu

Čínská společnost SJCAM, která je populární pro své akční kamery si přichystá další novinku. Tentokrát se vrhne do segmentu virtuální reality a přijde s 360° kamerou SJCAM SJ360.

SJCAM už příští měsíc dorazí se dvěma novinkami - akční kamerou SJCAM SJ6 LEGEND a SJ7 STAR. Druhá jmenovaná se bude řadit mezi TOP akční kamery s nativním 4K rozlišením či 120fps u Full HD videa. Jenže to není vše co v SJCAM chystají a tato čínská společnost se chce pustit i do vod 360° kamer.

Podle našich informací bude kamera SJCAM SJ360 mít procesor Novatek 96660 a senzor Sony IMX078 s 12MPx, tedy naprosto stejný HW jako je použit v současné době u kamery SJCAM SJ5000X Elite. Tato kombinace by znamenala maximálně 2K rozlišení s 30 snímky za sekundu. Dle fotografie výše je zřejmé, že kamera bude podporovat externí mikrofon, stejně jako již zmíněné kamery SJ6 a SJ7 a plánuje se podpora i dálkového ovládání. SJCAM SJ360 by měla mít pouze jeden objektiv a FOV 220°:

K dispozici bude hned 6 různých možností pro nahrávání videa:

Aktuality

Recenze outdoorové 360° kamery Niceboy Pano

Recenzí prošla novinka od Niceboy. Tato 360° kamera s displejem může být používaná i pod vodou, protože s dodávaným pouzdrem se můžete potápět až do 30 metrů.

Ukázková videa a fotky z akční kamery Q3H-2

Náš čtenář vyzkoušel kameru Q3H-2, která je schopná nahrávat videa v nativní 2K rozlišení, má senzor od Sony a 2" displej. Podívejte se na uživatelské videa a fotky z kamery.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde