SJCAM SJ360: 360° kamera pro virtuální realitu

Čínská společnost SJCAM, která je populární pro své akční kamery si přichystá další novinku. Tentokrát se vrhne do segmentu virtuální reality a přijde s 360° kamerou SJCAM SJ360.

SJCAM už příští měsíc dorazí se dvěma novinkami - akční kamerou SJCAM SJ6 LEGEND a SJ7 STAR. Druhá jmenovaná se bude řadit mezi TOP akční kamery s nativním 4K rozlišením či 120fps u Full HD videa. Jenže to není vše co v SJCAM chystají a tato čínská společnost se chce pustit i do vod 360° kamer.

Podle našich informací bude kamera SJCAM SJ360 mít procesor Novatek 96660 a senzor Sony IMX078 s 12MPx, tedy naprosto stejný HW jako je použit v současné době u kamery SJCAM SJ5000X Elite. Tato kombinace by znamenala maximálně 2K rozlišení s 30 snímky za sekundu. Dle fotografie výše je zřejmé, že kamera bude podporovat externí mikrofon, stejně jako již zmíněné kamery SJ6 a SJ7 a plánuje se podpora i dálkového ovládání. SJCAM SJ360 by měla mít pouze jeden objektiv a FOV 220°:

K dispozici bude hned 6 různých možností pro nahrávání videa:

Aktuality

Garmin VIRB Ultra 30: 4K rozlišení a ovládání hlasem

Garmin oznámil vydání své nové akční kamery, která bude disponovat nativním 4K rozlišením, nebude jí chybět displej a půjde ovládat pomocí hlasových povelů. Do prodeje půjde již tento měsíc.

Test gimbalu Niceboy GYRO pro sportovní kamery

Na recenzi jsme měli stabilizátor pro akční kamery Niceboy, SJCAM, GoPro či Xiaomi. Niceboy GYRO stabilizuje ve třech osách, vyniká hliníkovým tělem a velmi dobrou stabilizací videa.

Uniká manuál ke GoPro Hero 5: známe rozlišení

Po prvních fotkách a videu kamery GoPro Hero 5 se na internet dostal i uník z manuálu pro tuto kameru a z něj lze vyčíst rozlišení kamery. Navíc GoPro chystá i vlastní gimbal!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde