SJCAM Gimbal: stabilizátor ve 3 osách pro akční kamery

SJCAM přijde na trh s vlastním stabilizátorem pro akční kamery. Po propojení s modely SJ7 Star a SJ6 Legend bude dokonce možné pomocí gimbalu měnit i režimy nahrávání a stabilizátoru nebude chybět ani joystick pro otáčení kamery.

My jsme v testu měli stabilizátor Niceboy Gyro, nově svůj Gimbal bude mít i SJCAM. Ten je určen pro všechny akční kamery SJCAM, ale přednostně pro modely SJ7 Star a SJ6 Legend.

Po propojení stabilizátoru SJCAM s akční kamerou SJ7 Star či SJ6 Legend pomocí USB bude totiž možné měnit nejen nastavení samotné kamery přes ovládací prvky na gimbalu, ale teké měnit jednotlivé módy nahrávání či focení.

SJCAM SJ-Gimbal bude vybaven také joystickem, díky němuž bude možné s kamerou umístěnou na stabilizátoru otáčet do všech stran. Samotná stabilizace bude možná ve třech osách a to díky vysokorychlostním motorkům.

Bohužel zatím nejsou dostupné další informace, jako je kapacita baterie a zdali bude možné pomocí baterie stabilizátoru dodávat energii samotné kameře. Známá není ani cena. V ČR se prodává Niceboy Gyro:

NICEBOY GYRO 3-osý stabilizátor pro akční kamery - NGY-3 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: sjcam.com

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde