Rozšířená záruka pro kamery GoPro zdarma!

Oficiální distributor kamer GoPro v České republice nabízí omezenou nabídku v podobě VIP záruky pro kamery Hero!

Pokud plánujete na Vánoce nakoupit kameru GoPro HERO4 Black, HERO4 Silver, HERO4 Session, HERO+ LCD, HERO+ a HERO, tak se Vám určitě bude líbit, že oficiální distributor pro Vás připravil speciální akci. Každý kdo si koupí jednu ze zmíněných kamer získá VIP záruku v hodnotě 2500Kč zdarma.

A co taková záruka znamená?

  • reklamace uplatněná v záruční době bude vyřízena expresně do 3 pracovních dnů od obdržení kamery servisním střediskem oficiálního dovozce kamer
  • reklamace bude kladně vyřízena i pro případ mechanického poškození, vč. poškrábané či zničené čočky, promáčknuté kamery, rozbitého displeje, natečení vody do pouzdra kamery apod. (jedná se o kladné vyřízení reklamace, která by v jiných případech byla zamítnuta)
  • ať už je kamera nefunkční díky výrobní vadě nebo vaším zaviněním, odchází od nás do 3 pracovních dnů k vám zcela nová kamera
Tato akce platí při nákupu kamery do 31.12.2015 a bude se hodit zejména bod, díky němuž Vám bude uznána i reklamace při mechanickém poškození, které nastalo Vaší vinou!
 
GoPro HERO4 Black Edition lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>
GoPro HERO4 Silver Edition lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>
GoPro HERO4 Session lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>
Podrobné podmínky akce na goprohd.cz nebo u Vašeho prodejce. Co na akci říkáte? Napište nám do diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde