Rozebraná Yi 4K Plus. Jak vypadá akční kamera uvnitř?

Podívejte se na video, ve kterém se krok po kroku ukazuje, jak vyměnit displej u Yi 4K+. Zároveň se můžete podívat, jak to vypadá uvnitř akční kamery s 4K 60fps rozlišením, které vládne čip Ambarella H2.

Xiaomi Yi 4K+ (4K Plus) lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Akční kamera Yi 4K+ prošla naší recenzí a vedla si v ní opravdu dobře. Hlavně v kvalitě videa nechává svou konkurenci daleko za sebou. A to díky čipu Ambarella H2, který zvládá vysoký datový tok u všech rozlišeních a videa tak mají velké množství detailů.

Kíčové parametry Yi 4K+
  • Maximální rozlišení videa: 4K 60fps
  • Maximální datový tok videa: 135Mbps
  • Senzor: Sony IMX377 s 12MPx
  • Procesor: Abarella H2
  • Stabilizace: EIS
  • Displej: 2,19" dotykový
  • Xiaomi Yi 4K+ (4K Plus) lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Na YouTube se objevilo video, ve kterém je ukázáno, jak u této akční kamery vyměnit displej. Ve videu tak pochopitelně uvidíte i to, jak kamera Yi 4K Plus vypadá uvnitř:

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: YouTube

Aktuality

GoPro Hero VS Hero 5 VS Hero 6: rozdíly akčních kamer

Nejnovější model akční kamery od GoPro je zároveň ten nejlevnější. Jaké jsou ovšem rozdíly mezi kamerami od GoPro? Podívejte se na srovnání parametrů akčních kamer Hero, Hero5 a Hero6, které jsou jinak designem úplně stejné.

Nové a levné GoPro Hero: max. 2K video, displej a stabilizace

Na konci března se začne prodávat nejlevnější model akční kamery GoPro. Novinka se bude jmenovat jednoduše GoPro Hero a nabídne 2K 60fps rozlišení, dotykový displej a chybět nebude ani odolnost proti vodě bez pouzdra.

Xiaomi Mi Action Camera v prodeji v České republice

Xiaomi Mijia 4K nebo chcete-li Xiaomi Mi Action Camera se začala prodávat na pultech českých eshopů. Tato akční kamera s čipem Ambarella a senzorem Sony a velkou kapacitou baterie má celkem příznivou cenu.

SJCAM SJ8 PRO s 4K 60fps videem dorazí již v březnu?

SJCAM SJ8 PRO bude nejvýkonnější model akční kamery od tohoto čínského výrobce. Vypadá to, že kamera s dvojící displejů, velkou kapacitou baterie a 4K 60fps rozlišením bude oficiálně představena v březnu.

Nové akční kamery pro rok 2018. Na co se můžeme těšit?

V roce 2018 na nás výrobci akčních kamer chystají spousty novinek. Těšit se můžeme vůbec na nejlepší akční kameru od SJCAM či Niceboy. Dorazí i GoPro Hero 7 či novinka od Yi Technology? Co nového přinese rok 2018?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde