Ricoh WG-M2: kamera s 204° širokoúhlým objektivem

Vážný konkurent pro GoPro Hero 4 Black Edition: Ricoh WG-M2 nabízí video v rozlišení 4K s 30fps a datový tok neuvěřitených 100Mbps!

Kamera Ricoh WG-M2 je vybavena 8MPx 1/2.3″ CMOS sensorem. Objektiv kamery nabízí neuvěřitelně širokoúhlý záběr 204°, který jde snížit až na hodnotu 151°. Kamera je schopná natáčet videa ve 4K rozlišení při 30 snímcích za sekundu. Full HD video má 60fps a HD video pak 120fps. Neuvěřitelný je i datový tok nahrávaného videa, který činí 100 Mbps u 4K a 42 Mbps u 1080p rozlišení (většina kamer má datový tok 20 až 30 Mbps).

Pentax Ricoh WG-M2 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Navíc video při rozlišení 4K není interpolované! Světelnost objektivu je pak f/2.0. Kamera má také displej o velikosti 1,5". Baterie v kameře vydrží na jedno nabití natáčet 80 minut při 4K záznamu. Kamera Ricoh WG-M2 o rozměrech 57,4 x 34,1 x 77,8 mm nabízí také microHDMI a microUSB konektor. Zamrzí snad jen větší hmotnost 136g.

Kameře nechybí stabilizace videa, nabízí voděodolnost až do hloubky 20 metrů (s krytem na objektivu) a mrazuvzdorná je až do teploty -10°C.

Ricoh WG-M2 se začne prodávat v dubnu za cenu 7 990Kč /  Aktuální cena Pentax Ricoh WG-M2 v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, )  /. Co na kameru říkáte? Napište nám do diskuze. A také se podívejte na promovideo kamery Ricoh WG-M2:

Pentax Ricoh WG-M2 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Jak a podle čeho správně vybrat kameru do auta?

Výrobci kamer do auta se nás snaží přesvědčit, že nejdůležitější jsou funkce jako je hlášení z vybočení z pruhu nebo hlášení radarů. Jenže neměla by u kamery být důležitější kvalita videa? Jakou kameru do auta koupit?

Fimi Palm Gimbal: konkurence pro DJI Osmo pocket?

Fimi je společnost, která je výrobcem akční kamery Xiaomi a také dronu Xiaomi. Nyní na trh přichází s malou kamerou na 3-osém gimbalu. Fimi Palm nabídne 4K video a kodek H.265. Co všechno ještě umí?

SJCAM SJ10 PRO: SJCAM chrlí jednu kameru za druhou

Značce SJCAM se celosvětově nedaří. To je možná také důvod, proč jen pár měsíců po představení modelu SJCAM SJ9 Strike láká na novinku. Na svět se totiž chystá SJCAM SJ10 PRO. Bude mít vůbec co nabídnout?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde