Ricoh WG-M2: kamera s 204° širokoúhlým objektivem

Vážný konkurent pro GoPro Hero 4 Black Edition: Ricoh WG-M2 nabízí video v rozlišení 4K s 30fps a datový tok neuvěřitených 100Mbps!

Kamera Ricoh WG-M2 je vybavena 8MPx 1/2.3″ CMOS sensorem. Objektiv kamery nabízí neuvěřitelně širokoúhlý záběr 204°, který jde snížit až na hodnotu 151°. Kamera je schopná natáčet videa ve 4K rozlišení při 30 snímcích za sekundu. Full HD video má 60fps a HD video pak 120fps. Neuvěřitelný je i datový tok nahrávaného videa, který činí 100 Mbps u 4K a 42 Mbps u 1080p rozlišení (většina kamer má datový tok 20 až 30 Mbps).

Pentax Ricoh WG-M2 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Navíc video při rozlišení 4K není interpolované! Světelnost objektivu je pak f/2.0. Kamera má také displej o velikosti 1,5". Baterie v kameře vydrží na jedno nabití natáčet 80 minut při 4K záznamu. Kamera Ricoh WG-M2 o rozměrech 57,4 x 34,1 x 77,8 mm nabízí také microHDMI a microUSB konektor. Zamrzí snad jen větší hmotnost 136g.

Kameře nechybí stabilizace videa, nabízí voděodolnost až do hloubky 20 metrů (s krytem na objektivu) a mrazuvzdorná je až do teploty -10°C.

Ricoh WG-M2 se začne prodávat v dubnu za cenu 7 990Kč /  Aktuální cena Pentax Ricoh WG-M2 v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, )  /. Co na kameru říkáte? Napište nám do diskuze. A také se podívejte na promovideo kamery Ricoh WG-M2:

Pentax Ricoh WG-M2 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Soutěž o akční kameru Niceboy Vega+

Vyhrajte v letní soutěži s webem DigitalniKamery.com akční kameru Niceboy Vega+. Tato kamerka nabízí Full HD video, 2" displej, WiFi a voděodolnost do hloubky 30 metrů.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde