Recenze Yi 4K+. Jak uspěla akční kamera s 4K 60fps videem?

Nejen skvělé video ve 4K 60fps rozlišení, ale i povedené Full HD video nabízí akční kamera Yi 4K Plus, která prošla naší recenzí. Podívejte se na ukázková videa z kamery Yi 4K+.

Akční kamera Yi 4K+ je první na světě, která umí nativní Ultra HD rozlišení s 60 snímky za sekundu. Navíc byl u této kamery použit procesor Ambarella H2, který umožňuje využít datový tok při nejvyšším rozlišení až 135Mbps. To je hodnota více než dvojnásobná oproti tomu, co umí jiné 4K kamery.

Yi 4K+ navíc má baterii s kapacitou 1400 mAh, což umožňuje dlouho výdrž na jedno nabití, kameře nechybí ani EIS stabilizace a to až do 4K 30fps rozlišení.

Pokud se chcete podívat na ukázková videa a fotky, které kamera pořídila, s možnosti jejich stažení bez úprav, tak se podívejte na kompletní recenzi Yi 4K+

Xiaomi Yi 4K+ (4K Plus) lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Frodo: akční kamera a sportovní náramek v jednom

Bude tohle prodejní hit? Frodo minimálně vypadá velmi slibně - outdoorová kamera a sportovní náramek v jednom. Navíc nepotřebuje žádné speciální držáky a umístit Frodo jako kameru je možné kamkoliv.

Foxeer Legend 1: akční FPV kamera pro RC nadšence

Jste nadšenci do RC modelů nebo si chcete koupit vlastní dron? A už jste přemýšleli, jakou kameru si pořídit pro nejlepší záběry? Foxeer přichází s novou FPV akční kamerou!

OKAA: outdoorová 2K kamera, která má tachograf

Okaa je nejen akční kamera, která je voděodolná. Lze ji použít i jako záznamovou kameru s tachografem. Navíc nahrává videa až do rozlišení 1440p a má 16MPx senzor od Sony.

Campark ACT70: outdoorová kamera, která vibruje

V nepřeberném množství akčních kamer je velmi těžké přijít s něčím novým. Už ani dálkové ovládání nepřekvapí a tak to Campark zkouší s vibrací. K čemu je?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde