Recenze outdoorové kamery Xiaomi Yi Sport Black

Recenzí prošla akční kamera od Xiaomi. Yi Sport Camera v Black edici dokáže natáčet videa v rozlišení 1080p s 60fps a disponuje velmi kvalitním procesorem a senzorem.

První generace akční kamery v provedení Black Edition disponuje Full HD rozlišením s 60 snímky za sekundu a skvělou kvalitou nejen videa, ale i fotografií.

Xiaomi Yi Sports Camera lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Recenze akční kamery Xiaomi Yi Sport CameraRecenze sportovní kamery Xiaomi Yi Sport Camera

Celou recenzi outdoorové kamery Xiaomi Yi Sport Black edition, včetně ukázkových videí a fotografií z kamery nejdete zde. Na stejném místě máte možnost si stáhnout video z kamery.

Aktuality

Recenze sportovní Full HD kamery Niceboy Vega+

Recenzí prošla levná akční kamera Niceboy Vega+. Ta nabízí voděodolnost v pouzdru do hloubky 30 metrů, 1080p rozlišení nebo 2" displej s živým náhledem videa.

Nejočekávanější akční kamery roku 2016

Máme za sebou polovinu roku a před námi je začátek prodeje některých sportovních kamer, které aspoň podle specifikací vypadají velmi slibně. Od kterých čekáme nejvíc?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde