Recenze Niceboy Vega 5, cena DJI Spark a GoPro Fusion

OHLÉDNUTÍ ČERVEN - kamera Vega 5 je nejvyšším modelem od Niceboy a vy si můžete přečíst její recenzi, poprvé se ukázala 360° kamera GoPro Fusion a kamera do auta od SJCAM. Přinesli jsme také informace o aktualizaci pro Yi 4K.

Ještě než začnou letní prázdniny a období dovolených, pojďme se podívat, o čem všem jsme psali v měsíci červnu. Jedna akční kamera od Niceboy prošla recenzí a bylo toho mnohem více:

Recenze Niceboy Vega 5

První kamerou od Niceboy, která umí nativní 4K rozlišení se stala Vega 5. A prvenství u Niceboy má také ve stabilizaci, kdy tato akční kamera disponuje EIS. Hned na začátku prodeje Niceboy Vega 5 dorazila na testování a vy si tak můžete přečíst její recenzi:
 
Niceboy VEGA 5 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

GoPro Fusion a SJCAM SJDASH

Psali jsme také o dvou novinkách, které se teprve chystají do prodeje. GoPro Fusion je kamera pro virtuální realitu s 5.2K rozlišením. I když moc informací o kameře od GoPro není známo, tak se objevili alespoň její první fotky a také video natočené pomocí GoPro Fusion. Novinku představili také v SJCAM. SJDASH je jejich první kamera do auta, má senzor Sony a velký displej. Více o kamerách v článcích:
 

Yi 4K dostává možnost fotit do RAW

Akční kameru Yi 4K jsme již loni podrobili recenzi a tehdy jedna kritika směřovala k absenci RAW u fotek. To napravuje aktualizace, které oficiálně pro kameru vyšla. Navíc nový firmware zvyšuje datový tok u videa a posouvá kvalitu výše:
 
Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Nejlepší kamery od SJCAM

U SJCAM mají na výběr velkou škálu akčních kamer a to v nejrůznějších cenových relacích. Vybrali jsme proto ty nejlepší akční kamery SJCAM od nejlevnější po nejdražší:
 

DJI Spark se začal prodávat v ČR

Novinka od DJI v podobě dronu Spark se začala prodávat na českém trhu. Jde o nejlevnější dron od této americké společnosti a i přes to mu nechybí všechny funkce, které známe od jeho větších a dražších DJI příbuzných:
 
Také se můžete podívat, jak vypadají rozebrané akční kamery Yi 4K+ a SJCAM SJ7 Star a seskládali jsme ideální akční kameru.

Aktuality

Ukázková videa a fotky z akční kamery Q3H-2

Náš čtenář vyzkoušel kameru Q3H-2, která je schopná nahrávat videa v nativní 2K rozlišení, má senzor od Sony a 2" displej. Podívejte se na uživatelské videa a fotky z kamery.

Recenze sportovní Full HD kamery Niceboy Vega+

Recenzí prošla levná akční kamera Niceboy Vega+. Ta nabízí voděodolnost v pouzdru do hloubky 30 metrů, 1080p rozlišení nebo 2" displej s živým náhledem videa.

Nejočekávanější akční kamery roku 2016

Máme za sebou polovinu roku a před námi je začátek prodeje některých sportovních kamer, které aspoň podle specifikací vypadají velmi slibně. Od kterých čekáme nejvíc?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde