Recenze akční kamery SJCAM SJ6 Legend s dotykovým displejem

Testem prošla akční kamera SJCAM SJ6 Legend, která má 2" dotykový displej, stabilizaci pomocí gyroskopu, 16MPx senzor Panasonic a u 1080p rozlišení disponuje 60fps. Jaká videa natáčí?

Legendární akční kamera? Podle názvu by to tak vypadalo. SJ6 Legend nabídne dva displeje a ten zadní je navíc dotykový a jako první kamera od SJCAM má i podporu externího mikrofonu.

recenze sjcam sj6 legendrecenze sportovní kamery sjcam sj6 legend

SJCAM SJ6 Legend si také poradí s dálkovým ovladačem a přes WiFi ji lze propojit s aplikací pro ovládání kamery či sdílení videa a fotek. V kameře byl použit 16MPx senzor od Panasonicu a slibuje tak velmi kvalitní fotky, dokonce v menu kamery najdeme možnost fotit do RAW. Maximálním rozlišením, které jde u SJ6 nastavit je 4K s 24 snímky za sekundu a u 1080p videa lze využít až 60fps. Kameře nechybí ani stabilizace videa a fotek pomocí gyroskopu a zvládá nahrávat i timelapse videa a to bez nutnosti použít další program, který timelapse videa z fotek vytvoří.

Jaké fotky a videa kamera vytváří? A jak je na tom se stabilizací videa? Více se dozvíte v recenzi kamery SJCAM SJ6 Legend. Můžete si dokonce stáhnout originál videa z kamery a podívat se na fotky v plné velikosti.

RECENZE AKČNÍ KAMERY SJCAM SJ6 LEGEND

Text: redakce

Aktuality

Garmin VIRB Ultra 30: 4K rozlišení a ovládání hlasem

Garmin oznámil vydání své nové akční kamery, která bude disponovat nativním 4K rozlišením, nebude jí chybět displej a půjde ovládat pomocí hlasových povelů. Do prodeje půjde již tento měsíc.

Test gimbalu Niceboy GYRO pro sportovní kamery

Na recenzi jsme měli stabilizátor pro akční kamery Niceboy, SJCAM, GoPro či Xiaomi. Niceboy GYRO stabilizuje ve třech osách, vyniká hliníkovým tělem a velmi dobrou stabilizací videa.

Uniká manuál ke GoPro Hero 5: známe rozlišení

Po prvních fotkách a videu kamery GoPro Hero 5 se na internet dostal i uník z manuálu pro tuto kameru a z něj lze vyčíst rozlišení kamery. Navíc GoPro chystá i vlastní gimbal!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde